Na odvetu Viktorky s Helsinkami je vyprodáno, výzva permanentkářům

Boj o Ligu mistrů pokračuje! A Doosan Arena hlásí na úterní odvetu s Helsinkami vyprodáno. Klub má tedy velkou prosbu na všechny permanentkáře, kteří mají vstup zdarma na jejich permanentku.

Cílená propagace v Plzni

Apeluje, aby určitě dorazili či případně nabídli své místo ostatním viktoriánům a v domácím boji o Evropu tak bylo vyprodáno.

„Odveta bude peklo. Už teď se těším. Nenecháme soupeři ani metr prostoru a ukážeme mu to na hřišti i v hledišti.“

To jsou slova útočníka Tomáše Chorého bezprostředně po utkání v Helsinkách, v němž přispěl jedním gólem k výhře Viktorky 2:1. Nejen on, ale celý tým se v úterní odvetě bude moci spolehnout na vyprodanou Doosan Arenu. Z předprodeje během pátečního dne zmizely poslední vstupenky a plzeňský svatostánek hlásí vyprodáno! "Máme tedy prosbu na všechny naše permanentkáře, aby v úterý určitě dorazili a na stadionu nezbyla ani jedna volná sedačka," říká mluvčí klubu Václav Hanzlík..

„Věříme, že si málokdo nechá takto důležitý zápas ujít. Pokud však některý z permanentkářů z jakéhokoli důvodu nemůže, prosíme ho, aby svou permanentku nabídl někomu ze svého okolí či případně využil systému nabídni své místo. Je to vstřícné gesto, za které předem děkujeme,“ žádá fanoušky Hanzlík.

Systém NABÍDNI SVÉ MÍSTO je velmi jednoduchý. Každý, kdo tento krok udělá, dostane jako symbolické poděkování slevový voucher do Viktoria shopu. Hlavním cílem nás všech však je pomoci hráčům udělat další krok k vysněné Lize mistrů.

fcv

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka