Na zastávce a v tramvaji si s plynovkou vyřizovali účty

Skupina mužů si za použití plynovky na tramvajové zastávce a následně i v tramvaji na Mikulášském náměstí zřejmě vyřizovala účty.

Jarní servisní akce AUTO CB

 V neděli ráno kolem 6:30 hod. policisté na tísňovou linku 158 přijali oznámení o střelbě v Plzni na Mikulášském náměstí v prostoru tramvajové zastávky a následně i v samotné tramvaji, která se na zastávce právě nacházela. Z dosud zjištěných informací se jednalo o vyřizování účtů mezi několika muži, přičemž 24letý oznamovatel z místa před minimálně dvěma muži, kteří v blízkosti zastávky zastavili s vozidlem, utekl ve směru do centra města, kam jej pachatelé bezvýsledně pronásledovali.

Na místě kriminalisté nalezli a zajistili několik nábojnic s největší pravděpodobností z tzv. „plynovky“. V souvislosti s tím nebyl oznamovatel ani nikdo z cestujících zraněný a nedošlo ke škodě na majetku. Ve věci jsou zahájeny úkony trestního řízení a případem se nyní zabývají kriminalisté plzeňského městského ředitelství, kteří zjišťují veškeré okolnosti případu a po pachatelích intenzivně pátrají.

ilustrační foto


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 03.02.2020 05:17



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka