Nenechte karoserii svého vozu přes zimu zničit. Svěřte svůj vůz do péče Crazy Wings

Připravujete svůj vůz na zimu nebo ho necháváte každý rok napospas mrazivému osudu? Pokud to druhé, pak byste s preventivní ochranou karoserie před zimou měli hned začít. Váš vůz si díky tomu zachová svou sytost a krásu daného barevného odstínu. Pomohou vám v Crazy Wings.

Cílená propagace v Plzni

Kdo stojí za Crazy Wings?

Firma Crazy Wings vznikla již roku 2018, kdy se sympatická zakladatelka Ivet rozhodla jít svou vlastní cestou, a tak spojila své dvě velké vášně lásku k autům a smysl pro čistotu. Při své práci uplatňuje svůj smysl pro detail, a tak se můžete těšit na pečlivě vyčištěný interiér a perfektně vyleštěná světla i kola. Kromě interiéru pocítíte dámskou ruku také na exteriéru, díky čemuž budete mít pocit, že odjíždíte s úplně novým vozem.

Jak se Ivet z CW postará o vaši karoserii před zimou?

Ženy jsou starostlivé a pečlivé bytosti už od přírody. A přesně tak Ivet z CW přistupuje k péči o každý vůz. Z tohoto důvodu využívá pouze vysoce kvalitní a profesionální přípravky, jako jsou sealenty, vosky akeramická ochrana. Na péči o svěřené vozy si dává opravdu záležet.

Například sealant je syntetická ochrana, která lak díky vysokému obsahu syntetických polymerů dokáže v závislosti na druhu produktu chránit po dobu až 1 roku. Tyto přípravky mají podobné vlastnosti jako vosky, ale díky syntetickému složení disponují obvykle delší dobou ochrany a jsou odolné i vůči extrémním teplotám a chemikáliím.

Keramická ochrana zvyšuje povrchovou ochranu laku proti oděru a agresivním nečistotám, chrání lak před UV zářením a pomáhá zachovat sytost a krásu daného barevného odstínu.

Kam za Crazy Wings?

Detailingovou garáž najdete v Přestavlcích 26 nedaleko Dnešic. V případě potřeby je možné zajistit také mechanické, lakýrnické i drobné klempířské práce přímo v garáži, a tak s vaším vozem není nutné nikam přejíždět.

Zajištěná doprava i výhodný bonus

Díky spolupráci s plzeňskou taxislužbou můžete využít dopravy do místa určení i zpět. Pokud službu využijete, můžete se těšit na výhodný bonus, který můžete využít ihned. Holky opravdu myslí na všechno. Pokud nemáte čas svůj vůz dopravit přímo do detailingové garáže, můžete se domluvit na konkrétním místě, kam vůz přivezete a holky si jej osobně vyzvednou.

Kromě péče o karoserie vozů před zimou se CW věnuje také na kompletnímu čištění a mytí osobních, užitkových, dopravních vozidel i motocyklů a specializuje se na strojní leštění karoserie a drobné retuše.

Crazy Wings
Přestavlky 26 
334 01 Přestavlky u Dnešic

Web
: www.crazywings.cz
Facebook
: Crazy Wings
Instagram
: crazywings.cz
Tel
.: +420 732 391 832
E-mail
: Info@Crazywings.cz

Zdroj fotografie: www.photovibes.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka