Nestihli jste jarní úklid? Kontaktujte firmu ÚKLID PRESTO z Plzně

Ať už potřebujete perfektně ,,vygruntovat" firmu, kanceláře, výrobní halu nebo svůj domov, firma z Plzně ÚKLID PRESTO to ráda udělá za Vás. Specialitou firmy je čištění ozónem, které Vaše prostory perfektně vydezinfikuje a touto metodou si můžete nechat uklidit dokonce i svůj vůz. Historie firmy ÚKLID PRESTO sahá až do roku 1993, za tuto dobu má již na kontě nespočet zkušeností s profesionálním úklidem. Poradí si i s úklidem po renovaci, po dokončení novostavby nebo s úklidem garážových stání.

Cílená propagace v Plzni

Díky svému profesionálnímu přístupu se stala firma ÚKLID PRESTO s.r.o. velice oblíbenou u svých zákazníků. Ke své práci využívá moderní úklidovou techniku s kvalitní úklidovou chemií, proto je perfektní výsledek vždy zaručen.

Samozřejmostí je úklid domácností, můžete si tedy ,,odfrknout“ a přenechat nekončící úklidový koloběh na jiných. Využijte možnosti jednorázového úklidu, který firma nabízí, sami se tak přesvědčíte o tom, že u vás z firmy ÚKLID PŘESTO nebyli naposled! Dobrou zprávou je, že si rovnou můžete domluvit pravidelný úklid a uvidíte, jak se vám uleví, když nebudete muset stále dokola běhat s ,,hadrem“ v ruce.

Ať už dům, byt či rodinné sídlo, ÚKLID PRESTO v něm udělá čisto!

Při pravidelném úklidu se můžete těšit na dokonale uklizenou domácnost díky strojovému čištění podlah a čalounění, kompletní mytí oken a parní čištění koupelen, sociálního zařízení, topení, osvětlení a kuchyňské linky včetně utření prachu. Ať už bydlíte v domě, bytě nebo rodinném sídle, využijte profesionálních úklidových služeb, ÚKLID PRESTO s.r.o. si poradí se vším.

Komu by se nelíbilo mít doma neustále čisto a bez práce? Kontaktujte firmu ÚKLID PRESTO a šetřete svůj čas!

ÚKLID-PRESTO, s. r. o.

Mobil: +420 724 055 081
E-mail
: info@uklidpresto.cz
Web
www.uklidpresto.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka