Odveta století na Oktagonu

Oktagon uspořádá ve fotbalovém Edenu 1. listopadu velkolepý gala večer se dvěma titulovými zápasy. Hlavním soubojem večera bude odveta století mezi Karlosem Vémolou a Jozefem Kinclem, současnými mistry střední váhy českého MMA.

Cílená propagace v Plzni

Ve světě sportu se stále častěji setkáváme s případy, kdy úspěšní sportovci, kteří své protivníky deklasovali, se připravují na velký návrat ke gloriolám. Jeden z nejvýznamnějších českých MMA bojovníků, Jozef Kincel, nebyl výjimkou. Oktagon nyní dává jasný signál, že chce Kincla do Edenu tím, že na svém plánovaném gala večeru uspořádá dvě titulové duely, z nichž jeden bude těžištěm večera, v popředí odveta století.

Oktagon prvního listopadu otevře svá královská vrata ve fotbalovém Edenu, dvojnásobném domově Slavie a Bohemians, aby se poprvé v historii uskutečnil velkolepý gala večer věnovaný významným bitvám mezi prestižními českými MMA bojovníky spojených s nejdůležitějším z titulů Oktagon – titulem Mistra světa.

To však nestačí! Pro pořádnou show potřebujete jména, která diváky dokáží zaujmout. Jeden ze dvou titulových duelů v popředí odveta století, který ve světě sportu získá vrcholnou pozornost, se bude odehrávat mezi Karlosem Vémolou, neustrašitelným Fénixem českého MMA, a neuvěřitelně technickým a tvrdým bojovníkem, Jozefem Kinclem.

Jozef Kincel, původem ze Slovenska, se před časem proslavil jako jeden z nejlepších českých MMA bojovníků i na evropské scéně. Tréninkem i nasazením dokázal dosáhnout mimořádných výsledků, a to zejména díky odpornosti odstoupit od svých snů a cílů. Avšak tlak přišel i na něho, když se okolnosti svérázně proměnily a jeho štěstí patrně měnilo směr.

Teď se vrací v plné síle a se silným rozhodnutím vyjednat si místo na trůně světa českého MMA. Válečný pokřik 'Karlos Vémola vs. Jozef Kincel' zní v uších fanoušků již dnes, a zatímco oba bojovníci nosí mj. titul Mistra středomotorové váhy Oktagonu, jejich souboj přesahuje i hranice této kategorie. Je to souboj síly, odvahy a vytrvalosti, souboj o statut čísla jedna českého MMA, o obnovení či potvrzení slávy.

Oktagon chce Kincla do Edenu a zřejmě se dočká. Dva titulové duely, v popředí odveta století, která na sebe naváže ve světě sportu. Těšme se na fantastický galavečer plný zábavy, adrenalinu a zdravé sportovní rivalry, který v nás opět probudí vášeň pro tuto dynamickou a náročnou disciplínu bojového umění.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka