Plzeňská společnost KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. podporuje charitativní organizace a potřebná zdravotnická zařízení

Říká se, že člověk je tak krásný, jak krásná je jeho duše. A někdo má k tomu ještě do třetice jméno Krásný v názvu společnosti.

Cílená propagace v Plzni

Jde o firmu KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. provozující e-shop s lékařskými přístroji a kvalitními francouzskými desinfekcemi.

Zmíněná plzeňská firma totiž nejenže prosperuje ale také koná dobré skutky.

Například z Fénixu - centra duševního zdraví přišel děkovný dopis, který si dovolím citovat:
Jsme moc zavázáni firmě KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. za pomoc v podobě příspěvku pěti tisíc, za které jsme mohli vymalovat prostory Sociální rehabilitace a Denního stacionáře. Děkujeme,“ vzkazují pracovníci Fénixu.

Další peníze, tentokrát ve výši deseti tisíc korun, věnovala společnost KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. Neonatologii U Apolináře.
Firma KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. nám pomohla splnit další malý sen. tento finanční dar jsme využili koupi transportního modulu k inkubátoru Giraffe shutlle.Děkujeme,“ vzkazuje tým z oddělení Apolinářská nedonošeňátka.

Také v Uherském Brodu ocenili pomoc od Firmy KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.
Děkujeme za pět tisíc korun. Tento finanční dar bude použit na koupi roušek a ochranných pomůcek proti koronaviru,“ uvedla projektová manažerka Jana Mackovičová.

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka