Plzeňští hokejisté podpořili malé pacienty na hematoonkologii

Zástupci HC Škoda Plzeň Martin Straka a Ondřej Kratěna v úterý 2. srpna 2016 předali řediteli Fakultní nemocnice Plzeň Václavu Šimánkovi finanční dar v hodnotě 100 000 korun pro hemato-onkologické oddělení Dětské kliniky FN Plzeň.

Jarní servisní akce AUTO CB

„Velmi si vážíme dlouhodobého partnerství mezi fakultní nemocnicí a HC Škoda Plzeň,“ říká ředitel Václav Šimánek a dodává, „plzeňští indiáni se stali patrony dětských pacientů, pravidelně navštěvují nemocné děti a  postupně přináší na všechna dětská pracoviště velkou radost.“  Po bronzové sezóně 2015/16 vedení HC Škoda Plzeň oslovila společnost Amboseli s nabídkou odkupu zápasové sady dresů. Prodej  každoročně probíhal formou aukce, na jejímž konci vedení klubu věnovalo výtěžek na dobročinné účely. I přes fakt, že letošní  prodej proběhl jinou formou, peníze půjdou stejným směrem, na podporu FN Plzeň. „Stejně jako v minulých letech, i letos  jsme se rozhodli věnovat prostředky z prodeje dresů na dobrou věc, výtěžek jsme předali pro  dětskou  hematoonkologii ve  Fakultní nemocnici  Plzeň, kterou dlouhodobě podporujeme,“ říká generální manažer Martin Straka.

Loňská aukce hokejových dresů vynesla částku 68 tisíc korun, za kterou klub HC Škoda Plzeň  pořídil speciální polohovatelná lůžka pro malé pacienty na Klinice ortopedie a  traumatologie  pohybového ústrojí FN Plzeň.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka