Poděkování od města putovalo zaměstnancům EUC Kliniky Plzeň

Dodávka kávy, čajů, sladkých i slaných pochutin a krémů putovala tentokrát zaměstnancům do EUC Klinika Plzeň.

Jarní servisní akce AUTO CB

Město Plzeň tak pokračuje v podpoře pracovníků ve zdravotnických zařízeních. Jako první získali dary a poděkování od města zaměstnanci Fakultní nemocnice Plzeň, a to na konci února. Dary do zdravotnických zařízení zasílá krajská metropole jako poděkování a podporu zdravotníkům za péči o pacienty v souvislosti s onemocněním covid-19. Dary pro kliniku na Denisově nábřeží osobně předal primátor města Martin Baxa ve středu 17. března do rukou ředitele kliniky Jana Šlajse.

„Poslední měsíce a týdny nás opakovaně utvrzují v přesvědčení, jak významným partnerem města je EUC Klinika Plzeň a jakou naději v boji s epidemií dává denně plzeňským občanům. Srdečně za město Plzeň děkuji za vaši vstřícnost a nezměrnou energii při plošné vakcinaci jednotlivých skupin obyvatel proti onemocnění covid-19, k nimž patří klienti a zaměstnanci plzeňských sociálních služeb, pedagogičtí i nepedagogičtí pracovníci, a zvláště seniorská veřejnost ve věku 70 let a více, která je v našem městě významně zastoupena,“ poděkoval primátor města Plzně Martin Baxa.

Kromě očkování zajišťuje v souvislosti s koronavirem EUC Klinika také testování. Jejích služeb využívá v tomto také Magistrát města Plzně s více než 600 zaměstnanci, povinnost plošeného testování má město od 12. března. „Díky tomu sňala klinika z beder našeho úřadu značné břímě,“ doplnil primátor Martin Baxa.

„Boj s covidem-19 a pomoc našich zdravotníků obyvatelům Plzně vnímáme jako samozřejmou. Všichni věříme, že se díky očkování brzy vrátíme k normálnímu životu. Poděkování i podpory Magistrátu města Plzně si velmi vážíme a věříme, že naše dobrá spolupráce bude pokračovat i v budoucnu, kdy již epidemie covidu-19 bude minulostí,“ uvedl Jan Šlajs, ředitel EUC Kliniky Plzeň.

Zaměstnanci EUC Kliniky Plzeň získali od města především podporu ve formě potravinových doplňků, tedy kávu, čaj, dále čokolády, oříšky, sladké a slané pochutiny. Zaměstnankyně kliniky od města také obdržely růže.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka