Praktické a funkční postele pro páry vhodné i do menších prostor

Zařizujete si právě s partnerem ložnici a vybíráte to nejdůležitější – tedy postel? Na výběr máte ze spousty druhů. Jak při výběru manželské postele postupovat? Rozhoduje velikost ložnice, oblíbené materiály i barvy. Přinášíme vám tipy na praktické a funkční postele, které jsou ideální do menších ložnic a bytů, ale své místo mají i ve větších prostorech.

Jarní servisní akce AUTO CB

Jak vyřešit malý prostor v ložnici či garsonce?

Bydlíte-li v malém bytě nebo máte k umístění postele v ložnici minimální prostor, řešením může být koupě rozkládací postele. Přes den totiž taková postel slouží jako sedačka, zatímco v noci se změní v pohodlné letiště, na kterém se pohodlně se svým partnerem vyspíte.

Malá postel vám zabere méně místa a vyžaduje více vzájemného kontaktu mezi partnery

Druhou možností při zařizování malé ložnice může být koupě menší postele. Zatímco ohromné manželské postele zabírají spoustu místa, postel 120x200 cm se vejde téměř kamkoliv a novomanželům či párům, které jsou spolu krátkou dobu, nabízí ohromnou výhodu. Na takové posteli se totiž musí partneři tulit celou noc.

Postele s úložným prostorem vám ušetří místo

Další variantou je pořízení takové postele, která má úložný prostor. Pokud je totiž právě nedostatek úložného prostoru něčím, co vám nedá spát, postel, kterou můžete využít k uskladnění věcí, je odpovědí na vaše modlitby. Věci, které nemáte kam schovat, pohodlně ukryjete do postele a nebudete o ně zakopávat při každé cestě do a z postele.

Ložnici a garsoniéru lze zařídit vkusně a zároveň i funkčně. Záleží pouze na tom, co od postele očekáváte. Má současně plnit funkci sedačky i místa ke spaní? Nebo raději upřednostníte klasickou postel, ovšem v menším provedení? Nebo snad vsadíte na postel s úložným prostorem? Všechny varianty jsou výhodné, volba tedy záleží pouze na vás.

Zdroj obrázku: Procreators / Shutterstock.com

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka