Rokycanský klub Akcent slaví akcemi 20 let činnosti

Září bude pro Klub Akcent, zřizovaným Diakonií ČCE - středisko Západní Čechy, nabité akcemi! V tomto měsíci proběhnou rovnou dvě akce pro veřejnost a to v prostorách zahrady Klubu.

Cílená propagace v Plzni

Na první akci se můžete těšit již 3. září, kdy Klub Akcent oslaví 20 let své existence, čímž se řadí mezi nejstarší službu Diakonie Západ. Další akcí, na kterou se můžete těšit 23. září bude den otevřených dveří, který proběhne v rámci celorepublikové kampaně Týdne nízkoprahových klubů, kterou zaštiťuje Česká asociace streetwork.

Program Klubové oslavy bude opravdu pestrý. Nabídne například možnost nahlédnout do prostor Klubu Akcent a zažít si tak „nízkoprah“ na vlastní kůži, dále nebude chybět prezentace činnosti Klubu, opékání dobrot na ohni a celé odpoledne završí dvě místí rokycanské kapely a to Cliché a Zdivočelý pletivo. V programu se můžete těšit také na odvážné vystoupení, které ale zůstane překvapením. Jako každá oslava tak ani ta naše se samozřejmě neobejde bez dortu a balónků. Přijďte si společně s námi 3. září od 14 hodin užít atmosféru na zahradu Klubu Akcent, je totiž co slavit!

Ale to není vše, co nás v září čeká! Jako každý rok se také můžete těšit na akci v rámci  celorepublikové kampaně „Týden nízkoprahových klubů“ pod záštitou České asociace streetwork. Ta letošní proběhne 23. 9. a  ponese se v duchu poznávání světa. Návštěvníci Klubu, děti, mladí lidé,  ale i široká veřejnost si budou moci zahrát na detektivy a skrze indicie hledat široké spektrum otázek schovaných v prostorách zahrady Klubu. Za správné zodpovězení otázky dostanou body do odpoledního mezigeneračního KlubKvízu. Soutěžní program KlubKvíz je jedním z nových a pravidelných zábavně-preventivních programů, které Klub Akcent organizuje. Mladí lidé jeho prostřednictvím soutěží mezi sebou, odpovídají na různá témata, která jim pracovníci připraví a díky kvízům se také dozví mnoho zajímavých věcí. V kvízu se objevují témata jako například Česká republika, sport, hudba, značky, počítače, svět, Rokycany apod. Akce začíná ve 14:00, tak doražte.

A Jak se do klubu dostanete? Vchod na zahradu Klubu, který sídlí v Jiráskově ulici č. 481, naleznete pohledem od vlakového nádraží vpravo na konci parkoviště.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka