Sabaton ozdobí koncertem plzeňské Slavnosti svobody

Kapela, která jako jediná vzdala poctu maršálovi Janouškovi, přijede vzdát poctu místnímu odboji a americkým osvoboditelům.

Jarní servisní akce AUTO CB

Švédská heavy metalová jednotka SABATON s frontmanem Joakimem Brodenem, který je hrdý na své České občanství, dorazí už začátkem května do Plzně a pro své fanoušky strojí opravdovou koncertní lahůdku. SABATON se letos stává oficiální součástí největších oslav konce druhé světové války v Evropě a jejich speciální vystoupení v plzeňském amfiteátru Lochotín bude korunovat hudební program Slavností svobody 2019. Kapela se zde představí 4. května za doprovodu THE GREAT WAR CHOIR - čistě mužského arzenálu Českého akademického sboru, jež se řadí k nejlepším evropským souborům svého druhu. Bude to opravdu mimořádná událost. Speciálním hostem koncertu bude legenda české rock-metalové scény, kapela Citron, která tento velkolepý koncertní večer zahájí.

SABATON za doprovodu VELKÉHO VÁLEČNÉHO SBORU 04.05.2019|PLZEŇ -Amfiteátr Lochotín Program 18:00 vpouštění diváků 20:00 – 20:50 CITRON 21:20 – 23:00 SABATON

Vstupenky jsou v prodeji na www.mastersofrock.cz a v prodejních sítích Ticket Portal, Ticketmaster, Ticket Stream a Plzeňská vstupenka za 790 Kč a budou v prodeji také na místě konání za 850 Kč.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka