Slavná Verdiho Aida v pátek v Lochotínském amfiteátru

Divadelní sezonu 2015/2016 bude v pátek 1.7.2016 korunovat velkolepá operní produkce v Lochotínském amfiteátru. Slavná Verdiho Aida v režii Tomáše Pilaře se pod taktovkou šéfdirigenta Norberta Baxy rozezní pod širým nebem v pátek 1. července od 20:30 hodin.

Cílená propagace v Plzni

Postavy ústředního trojúhelníku – muže zmítaného mezi dvěma ženami – vytvoří vynikající italský tenorista Paolo Lardizzone (vojevůdce Radames), Eva Urbanová (dcera egyptského krále Amneris) a Ivana Veberová (etiopská otrokyně Aida). Na představení se bude podílet zhruba 300 lidí vč. orchestru a technického personálu. Mezi nimi bude 8 tanečníků s ohněm, 12 akrobatů, 50 dětí (z toho 30 z Dance Centrum Petry Pavoničové). Výsledný dojem podpoří 80členný komparz a zvířata zapůjčená Cirkusem Bernes, velbloud a 2 fríští hřebci. Monumentální a efektní podívaná s působivým využitím velkoplošných LED obrazovek se těší velkému zájmu veřejnosti, místa k sezení jsou již vyprodána. K dispozici jsou ještě vstupenky k stání za 150 Kč. Zakoupit je bude možno i na místě před začátkem představení.

Upozornění pro diváky: vstupenka platí jako jízdenka pro MHD Plzeň, před akcí i po jejím skončení budou mimořádně vypraveny čtyři tramvajové soupravy s odjezdem po trasách: Mozartova – Slovany, Mozartova – Bory, Mozartova – Skvrňany a Mozartova – Světovar, a dva kloubové trolejbusy časově na ně navazující , s odjezdem po trase: U Práce – Doubravka.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
01.07.2016 08:24




2 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka