SNADNÉ UČENÍ má nový WEB

Nový projekt, který vznikl v centru RADOSTNÍK je připravený pro vaše děti a má nové webové stránky - www.snadneuceni.cz. SNADNÉ UČENÍ je nyní připravené pomoci vašim dětem zvýšit sebevědomí a projít dětstvím zlehka a s radostí. Vaše děti budou zase rády chodit do školy. Naučí se několik jednoduchých cviků - jak se lépe učit, soustředit se. Společně se tak budete se svými dětmi těšit z pokroků, které budou dělat.

Cílená propagace v Plzni

Projekt pomáhá našim dětem projít dětstvím zlehka a s radostí

Pomáháme zvýšit sebevědomí a zvládnout specifické poruchy učení dětí

Dovolte mi představit vám nové webové stránky našeho projektu SNADNÉ UČENÍ - www.snadneuceni.cz. Projekt pomáhá našim dětem projít dětstvím zlehka a s radostí. Pomáhá jim zvýšit sebevědomí a zvládnout specifické poruchy učení. Na našich kurzech se děti naučí lépe zvládat stresové situace. Díky několika jednoduchým cvikům, které jim pomohou zaktivovat levou a pravou mozkovou hemisféru, se budou lépe soustředit, podpoří se jejich pozornost a jistě přijdou také lepší výsledky. Začnou zase rády chodit do školy.

Projekt SNADNÉ UČENÍ je na svém začátku, takže jako naše děti se učí zvládat spoustu nových věcí, které je v  životě čekají, tak i náš projekt se bude dále vyvíjet. Rodiči projektu jsem já Zdeňka Šulcová – autorka a zakladatelka a spolu se mnou můj parťák a maskot projektu Eda Radostník - veselý mravenečník, který děti bude provázet na kurzech a je vždy připraven jim naslouchat.

Jak se vám náš nový projekt a web líbí?

Budu ráda a těším se na vaše reakce a zpětné vazby.

Sleva na kurzy!

Také máme připravenou AKCI – hledejte na stránkách heslo a získejte zajímavou slevu na naše kurzy.

Sledujte nás – na našich nových stránkách, zde na regionu, na facebooku. Vaší podpory a zájmu si velice vážíme. Budeme se snažit vám přinášet zprávy z našeho nového života. Těšte se na další příspěvky.

Doporučené odkazy:

www.radostnik.cz
www.snadneuceni.cz
FACEBOOK

PS: Velký dík za rady, pomoc a tvorbu nových webových stránek patří firmě Uniweb, zvláště p. Vavřičkovi.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka