Společnost Langmatz CZ s.r.o. představuje své nejnovější modely zemních rozvaděčů.

Firma Langmatz se zaměřila na prezentaci svých nových zemních rozvaděčů s označením EK410 a EK510, které díky své kompaktní velikosti dokonale zaplňují nevyužitá montážní místa.

Cílená propagace v Plzni

Firma Langmatz CZ s.r.o. se specializuje na vývoj, výrobu a dodávku inovativních systémových řešení pro oblasti telekomunikace, silnoproudu a dopravní signalizace. Kromě kvalitních výrobků klade také důraz na udržitelnost prostředí, a to prostřednictvím použití recyklovatelných materiálů.

Rozvaděče EK410 a EK510

Mezi nové produkty patří zemní rozvaděče EK410 a EK510, které díky svým rozměrům nabízejí využití i v místech, kde by byl zbytečně nevyužitý prostor. EK410 je nejmenší model s požadavky na minimální zásuvkové vybavení a nabízí kompaktní konstrukci, nízkou hmotnost, zabezpečení proti zaplavení a neztratitelný poklop, vývod kabelů a zajištění lícují se zemí.

EK510 je střední model, který doplňuje rozměrovou řadu o střední velikost a nabízí podobné charakteristiky jako EK410. Má také vestavěnou pochozí ochranu a možnost volby elektro výbavy se zásuvkami a jištěním do 63A.

Oba modely zemních rozvaděčů mají intuitivní a bezpečnou obsluhu a mohou být obsluhovány laiky. Mají funkci vypáčení při námraze a možnost zamykání pomocí univerzálního stavebního klíče nebo speciálního klíče pro lepší ochranu. Díky svým speciálním vlastnostem nabízejí využití i v místech, kde byly dříve příliš velké nebo příliš malé zemní rozvaděče.

Modely EK600 a EK800

Společnost Langmatz CZ s.r.o. přináší na trh kromě výše zmíněných rozvaděčů také své nejnovější modely zemních rozvaděčů - EK600 a EK800. Tyto rozvaděče se vyznačují nejen svými rozměry, ale také vysokou kapacitou a spolehlivostí. Díky svému modulárnímu designu umožňují snadnou údržbu a výměnu jednotlivých komponent. Navíc jsou vhodné pro použití v různých venkovních prostředích díky svému odolnému a vodotěsnému provedení. Rozvaděče EK600 a EK800 jsou tedy skvělou volbou pro bezpečné a efektivní rozvádění elektrické energie v široké škále aplikací.

Langmatz CZ s.r.o.

Dr. Sedláka 763, Klatovy III, 339 01 Klatovy

Web
: www.langmatz.cz
Tel
.: +420 602 673 498
E-mail
: obchod@langmatz.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka