Společnost TME Czech Republic s.r.o. je specialista na zásilkový prodej elektronických součástek

Firma TME Czech Republic s.r.o. je dceřinou společností společnosti TME a specializuje se na zásilkový prodej relé a dalších elektronických součástek.

Cílená propagace v Plzni

TME je rodinnou generační firmou existující od roku 1990. Příběh úspěšné a velké firmy začal malým obchodem s elektronickými součástkami pro servis a drobnou výrobu. Obchod byl založen v Lodži v Polsku.

V současnosti je TME jedním z největších globálních distributorů elektronických a elektrotechnických součástek, komponentů pro průmyslovou automatizaci a dílenského vybavení. Firma zaměstnává více než 1 000 zaměstnanců v centrále v Polsku a dceřiných firmách v dalších zemích.

Společnost TME je držitelem několika ocenění a dosahuje předních příček v rámci celosvětových žebříčků. TME vlastní několik certifikátů kvality a v současnosti expeduje součástky do 150 zemí světa. Neustále roste a inovuje, aby dosáhla maximální kvality zákaznického servisu.

Internetové stránky TME ročně zaznamenají 25 000 000 návštěv

Společnost TME garantuje široký výběr z až 300 000 elektronických součástek. TME obsluhuje několik desítek tisíc firem v 150 zemích a expeduje 5 000 balíků denně.

Potřebujete vybavit svou dílnu? Pořídit základní vybavení do domácnosti? Hledáte způsob, jak vylepšit své auto nebo počítač vhodným příslušenstvím? Využijte přehledného online katalogu, kde si uzpůsobíte nabídku dle svých požadavků a objednáte si z pohodlí domova.

Od žárovky po profesionální příslušenství

Ať už jste domácí kutil nebo zkušený profesionál, v katalogu najdete vždy to, co zrovna hledáte. V širokém výběru najdete například žárovky, pojistky a jističe, zvukové zdroje, relé, transformátory, vodiče, chladící a topné systémy, dílenské vybavení, Car Audio a příslušenství pro pneu, počítačové součástky a mnoho dalšího.

Speciální nabídka profesionálního příslušenství

Využijte v online katalogu speciální nabídky elektromagnetických relé. Nakupujte elektronické součástky za výhodné ceny, se slevou či ve výprodeji. Sami si můžete určit výrobce, verzi, způsob montáže a konfiguraci kontaktů včetně jejich maximálního proudu a spoustu dalších preferencí. Výběr je jen na vás.

Vyberte si své příslušenství a kontaktujte specialisty!

TME Czech Republic, s.r.o.

Slévárenská 406/17 709 00 Ostrava - Mar. Hory
Tel.: +420 59 66 33 105, +420 59 66 33 104
email:  tme@tme.cz
web: tme.eu

Fotogalerie
Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka