Toyota otevřela největší autosalon v ČR

Značka Toyota otevřela v druhém lednovém týdnu v Uherském Hradišti svůj největší tuzemský showroom.

Cílená propagace v Plzni

Nové autocentrum je vybaveno nejmodernějšími technologiemi pro prodej a rozsáhlým zázemím pro poprodejní služby a zákaznický servis. Celý komplex je zároveň energeticky soběstačný díky vlastní solární elektrárně na střeše.

Toyotě se v roce 2021 výrazně dařilo. Uzavřeli jsme bezmála 20 500 nových smluv, což je nejvíce v historii, a za celý rok jsme byli 4. neprodávanější značkou. Nicméně chceme dále posilovat kvalitu a úroveň služeb pro naše zákazníky. Z toho důvodu neustále rozšiřujeme naši dealerskou síť. Nová pobočka v Uherském Hradišti je jedním z největších autocenter značky ve střední Evropě a věřím, že nám v našem plánu být blíže našim zákazníkům výrazně pomůže," říká generální ředitel Toyota ČR Martin Peleška.
„Jsme velmi rádi, že jsme mohli otevřít největší dealerství Toyoty právě v Uherském Hradišti,“ říká Pavel Sedláček, člen představenstva společnosti C & K. „Dlouho jsme pracovali na tom, abychom mohli strukturu značek ve skupině AUTO UH obohatit o světovou jedničku. Prodejna je opravdu reprezentativní nejen rekordně velkou plochou, ale také šíří nabídky. Pevně věříme, že to zákazníci ocení.“

V autosalonu si mohou zájemci vyzkoušet všechny modely počínaje v Česku vyráběným Yarisem přes Yaris Cross, Corollu a RAV4 po Camry nebo Highlander, samozřejmě včetně hybridních verzí. K dispozici je rovněž užitková řada modelů Proace nebo nabídka sportovních modelů GR. 

TIP REDAKCE: Jak ušetřit při nákupu vozů značky Toyota ?

Pokud si chcete pořídit auto značky Toyota za nižší cenu, doporučujeme vám navštívit tyto stránky:

Poznámka redakce: pokud plánujete nákup nového vozu a hledáte tip na nejlevnější nová auta v České republice skladem (bez ohledu na značku vozu), pokračujte na stránku Nejlevnější nová auta v ČR.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 18.01.2022 09:40




0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka