Uvažujete o fotovoltaické elektrárně na střeše svého domu? Využijte dotace až 155.000 Kč pro Plzeňský kraj!

Chcete díky solární energii ušetřit peníze do rodinného rozpočtu? Využijte dotace pro Plzeňský kraj!

Jarní servisní akce AUTO CB

Využijte dotační program Nová zelená úsporám, který poskytuje podporu až 155.000 Kč v oblasti výstavby fotovoltaických elektráren na střechu rodinného domu. Výše poskytnuté dotace pro Plzeňský kraj se liší podle výkonu a typu konkrétní elektrárny. Krom toho se dotace liší v rámci jednotlivých krajů.

Solární energie se stala v posledních letech značným trendem, a to nejen v oblasti stavebnictví. Nový energetický standard podpořený směrnicí Evropské Unie vyžaduje téměř nulovou spotřebu energie u všech nově vzniklých budov, přičemž za nejpřijatelnější řešení jsou mimo jiné považovány právě například FVE na střechu.

Rádi byste využívali solární energii, ale nechete si dělat starosti s realizací, instalací panelů a podobně? Řešením je fotovoltaika na klíč! Využívejte obnovitelné zdroje energie naplno a bez jakýchkoliv starostí týkajících se pořízení. Plzeňská společnost Galimed Energy se pohybuje v oblasti FVE již 11 let. Disponuje vysokou kvalitou služeb, vlasní několik elektráren a mimo jiné má i zkušenosti na Slovensku.

Ušetřete a buďte ekologičtí! Pořiďte si FVE na střechu!

GALIMED s.r.o.
Na Roudné 443/18, 301 00, Plzeň
Telefon: + 420 721 878 610
E-mail: galimed@galimed.cz
Web: galimedenergy.cz
Facebook: GalimedEnergy

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka