Viktoria si na soustředění pojistila čtyři hráče

Viktoria Plzeň se přímo na soustředění dohodla na prodloužení smluv s Alešem Hruškou, Dominikem Sváčkem, Luďkem Pernicou a Alešem Čermákem.

Jarní servisní akce AUTO CB

Stalo se již tradicí, že vedení klubu během letního soustředění oznamuje dobré zprávy – prodloužení smluv s hráči. V nádherném prostředí u Walchsee došlo k dohodě hned se čtveřicí viktoriánů.

Aleš Hruška je v Plzni tři sezony od svého příchodu z Příbrami. Zatím ve viktoriánském dresu odchytal 88 utkání, z toho 20 v evropských pohárech. Smlouvu prodlužuje do roku 2022.

Dominik Sváček působí v týmu po příchodu z Klatov již od mládežnických let. V soutěžním duelu se v akci za A tým objevil zatím jednou, a to v sezoně 2016/2017, kdy v 63. minutě vystřídal zraněného gólmana Petra Bolka v zápase s Jihlavou. Smlouvu prodlužuje do roku 2023.

Luděk Pernica se stal hráčem Viktorie Plzeň v lednu 2018, půlrok však ještě strávil na hostování v Jablonci. Od té doby nastoupil do více než 50 soutěžních zápasů v plzeňském dresu, nejvíce se blýsknul při duelu s Dinamem Záhřeb, kterému dal doma při výhře 2:1 obě branky. Smlouvu prodlužuje do roku 2023.

Aleš Čermák načíná na západě Čech svou čtvrtou sezonu. Momentálně má za Viktorku odehráno 81 soutěžních zápasů. Minulý ročník zakončil s ligovou bilancí 8+8 (tedy 16 bodů) za pouhých 20 odehraných zápasů. Ofenzivní opora střední řady prodlužuje kontrakt do roku 2023.

„Všichni čtyři hráči svými výkony i přístupem dokázali, že jsou pro náš klub přínosem. I proto jsem rád, že jsme se domluvili na jejich dalším pokračování ve Viktorii Plzeň,“ okomentoval prodloužení kontraktů Adolf Šádek, generální manažer FC Viktoria Plzeň.

fcv

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 13.08.2020 16:15



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka