Viktoria zve před startem ligového finále fanoušky na první selfiádu

Sezona jde do finále, blíží se zápasy o všechno.

Cílená propagace v Plzni

Hráči Viktorky chtějí svým fanouškům poděkovat za podporu a před nadstavbovou částí si pro ně ve spolupráci s ČSOB připravili zcela unikátní akci: první viktoriánskou selfiádu! Navíc si fanoušci budou moci prohlédnout novou klubovou místnost s trofejemi a zajímavými artefakty.

Viktoriáni, připravte si své mobilní telefony a fotoaparáty, je tady pro vás speciální viktoriánská selfiáda! Na jednom místě si v úterý 30. dubna od 17.30 můžete pořídit exkluzivní „selfíčko“ hned s devítkou viktoriánů.

Jen několik dní před startem premiérové ligové nadstavby mezi vás přijdou mj. Patrik Hrošovský, Jan Kopic, Jean-David Beauguel či Marek Bakoš a hodinu budou k dispozici pro pořizování společných fotografií. „Je to originální nápad, který se mi hodně líbí. Na většině autogramiád se stejně naši fanoušci chtějí hlavně fotit, tak tady budou mít přímo ideální podmínky,“ těší se na setkání jeden z nejzkušenějších hráčů kabiny a fanoušky oblíbený „Baky“.

Dále se můžete těšit i na Tomáše Chorého, Romana Procházku, Erika Pačindu, Milana Petrželu a Davida Limberského! Hráči tím chtějí poděkovat fanouškům za podporu, kterou týmu vyjadřovali v průběhu základní části ligy a zároveň je pozvat na FINÁLE FORTUNA:LIGY, které odstartuje o prvním květnovém víkendu.

První viktoriánská selfiáda, kterou klub pořádá ve spolupráci s ČSOB nejen pro držitele speciální platební karty, ale pro všechny viktoriány, se uskuteční v prostorách Klubové místnosti umístěné v budově za protilehlou tribunou Doosan Areny.

Všem přítomným fanouškům se tedy naskytne exkluzivní možnost prohlédnout zcela nové prostory, které ještě nebyly veřejnosti představeny. Jsou zde vystaveny významné trofeje, dresy všech soupeřů, s nimiž se viktoriáni utkali v rámci evropských pohárů, speciální sekce je věnována třem účastem klubu v UEFA Champions League a samozřejmě nechybí ani oddíl mapující historii klubu, na jehož vybudování se stále mohou podílet i fanoušci a příznivci červenomodrých barev.

Partner akce ČSOB bude mít na místě nachystán speciální stánek, v němž si budou moci držitelé platební karty FC Viktoria Plzeň vyzvednout malý dárek. Pro zájemce budou samozřejmě k dispozici všechny informace i možnost pořídit si přímo na místě tuto exkluzivní platební kartu s logem svého milovaného klubu, která vám přináší celou řadu dalších benefitů.

Speciální akci si na tento den připravil i Viktoria shop – kromě prodloužené otevírací doby nabídne slevu na všechny hráčské šály za jednotnou cenu 179 Kč.

Prodlouženou otevírací dobu budou mít v tento den i pokladny Doosan Areny, kde si budete moci obnovit svou permanentní vstupenku na novou sezonu či zakoupit balíček vstupenek na nadstavbovou část.

VÝZVA KLUBU PRO FANOUŠKY: V klubové místnosti již nyní najdete zajímavé artefakty z historie našeho klubu. Neustále však pracujeme na rozšíření sbírky a rádi bychom o spolupráci poprosili i vás, naše fanoušky. Pokud má někdo doma nějaký zajímavý předmět, týkající se historie Viktorky, rádi bychom si jej zapůjčili pro účel vystavení právě v Klubové místnosti. Hledáme především staré dresy, šály, kopačky, dobové fotografie či zápasové programy. Pokud něco takového doma máte, obraťte se prosím na hanzlik@fcviktoria.cz a vše s vámi domluvíme!

fcv

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka