Volkswagen Užitkové vozy nabízí 5letou záruku za výhodných podmínek

Volkswagen Užitkové vozy poskytuje pro téměř všechny modely značky zvýhodněnou nabídku pětileté záruky výrobce s omezením na 200 000 km.

Cílená propagace v Plzni

Prodloužená záruka výrobce na 2+3 roky/200 000 km chrání zákazníky před nečekanými výdaji. Pětiletá záruka je nabízena pro modely Crafter, T6.1, Caddy 5 a Amarok. Poslední skladové vozy čtvrté generace Caddy jsou k dispozici s mimořádnou zárukou na 2+2 roky/1 000 000 km.

Pro modely Caddy, T6.1 a Amarok se prodloužená záruka dodává za akční ceny. Modely Crafter mají velkorysé záruční krytí již v ceně. Aktuálně lze výhodně pořídit rovněž poslední skladové vozy Caddy 4 včetně záruky na dobu čtyř let s limitem jednoho milionu kilometrů.

„Mimořádně kvalitní a spolehlivé lehké užitkové vozy Volkswagen jsou vždy sázkou na jistotu a s naší letošní akční nabídkou pětiletých záruk pro většinu modelů to platí dvojnásob,“ říká Jakub Šebesta, ředitel divize Volkswagen Užitkové vozy společnosti Porsche Česká republika. „O tři roky prodloužená záruka nabízí stejný rozsah plnění jako základní dvouletá záruka výrobce. Pro zákazníky to znamená ještě větší pocit jistoty a delší ochranu před případnými nečekanými výdaji, což se pozitivně projeví na straně celkových nákladů.“ 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 15.03.2021 14:40




0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka