Vybrali jsme pro vás 3 produkty repasované techniky z e-shopu C-C.cz za super ceny!

Sháníte notebook nebo monitor? Vybrali jsme pro vás dva notebooky a jeden monitor, které najdete na e-shopu C-c.cz za velmi příznivé ceny! Repasovaný notebook může být například parádním dárkem k nadcházejícímu Valentýnu.

Jarní servisní akce AUTO CB

Repasovaná elektronika jako parádní dárek k Valentýnu

Navštivte moderní e-shop www.c-c.cz a objevte opravdu široký výběr repasovaných počítačů, notebooků, monitorů a také veškeré počítačové příslušenství za skvělé ceny. Skladem je k dispozici vždy cca 500 až 1.000 počítačů, je tedy z čeho vybírat. Vyberte zde valentýnský dárek, který každého potěší.

Podívejte se na tři vybrané repasované produkty z e-shopu C-c.cz:

1) Notebook DELL Latitude

Notebook DELL Latitude 5490 je špičkový notebook s odolným designem v elegantním šasi vybavený kvalitním displejem a podporou pro firemní správu a zabezpečení. Základem je zde dvoujádrový procesor Intel Core i5-7300U a paměť 8GB DDR4. Pro ukládání dat pak slouží rychlý 256GB SSD disk. Notebooky jsou bez optické mechaniky, jak je v současné době již většinou běžné. Předinstalovaný je operační systém Windows 10 Pro v českém jazyce.

Cena: 6 990 Kč s DPH

2) Notebook HP EliteBook 840 G4 

Tenký a lehký notebook HP EliteBook 840 G4 je prvotřídní mobilní pomocník pro práci v kanceláři i mimo ní. Výkonný a zároveň úsporný procesor Intel Core i5 7.generace spolu s rychlým SSD diskem 256GB a 8GB RAM zajistí bleskurychlý start i běh celého systému. Notebook je dodáván s nainstalovaným systémem Windows 10 Pro a má českou podsvícenou klávesnici a USB-C port. 

Cena: 5 990 Kč s DPH

3) Monitor DELL Professional P2414H 

Jedná se o prvotřídní, úsporný a znamenitě vybavený LCD monitor od přední značky Dell. Monitor DELL Professional P2414H nabízí úžasně prokreslený obraz na úhlopříčce 24 palců a zobrazovaným rozlišením Full HD. Tento panel disponující mnoha funkcemi a vlastnostmi ocení každý jak v domácím, tak i kancelářským prostředí pro běžnou každodenní činnost.

Obrazová produkce uchvátí každého, má totiž velmi vysoký barevný gamut, který dosahuje 81 %. Dále se monitor vyznačuje dynamickým kontrastním poměrem 2 000 000:1, což zajistí naprosto věrohodný obraz s jemnými barevnými rozdíly, či rozlišení 1920 x 1080 s krátkou dobou odezvy 5 ms. U monitoru jistě potěší i jeho nízká spotřeba pohybující se okolo 27 W.

Monitor nabízí různé možnosti připojení. Samozřejmostí je klasický VGA konektor či digitální DVI-D nebo displayport rozhraní. Příjemným bonusem tohoto displeje jsou čtyři USB porty k připojení externích zařízení.

Cena: 2 390 Kč s DPH

Navštivte kamennou prodejnu v Plzni

Na kamenné prodejně v Plzni si můžete osobně vyzvednout zboží objednané v e-shopu a také si zde můžete prohlédnout vzorky většiny nabízené repasované techniky. Na prodejně naleznete i základní sortiment příslušenství, jako například monitory, počítačové myši, klávesnice, reproduktory, flash paměti, web kamery a mnoho dalšího.

100 % zákazníků doporučuje e-shop C-C.cz

Vždy nás velice těší, když jsou zákazníci spokojeni s našimi produkty i servisem, a tak jsme opravdu hrdí na hodnocení od našich zákazníků na portálu www.heureka.cz. Doporučuje nás 100 % klientů. Děkujeme moc za krásné recenze!

Máte nějaké otázky? Potřebujete s něčím poradit? Odborníci z Correct Computers Vám rádi pomohou! 

CORRECT Computers

Skladová 559/24
326 00 Plzeň

E-shop
: www.c-c.cz
E-mail
: info@c-c.cz
Tel
.: 377 471 319

Foto: www.c-c.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka