Začněte nový rok bez stresu z věčného úklidu domácnosti. Objednejte si firmu ÚKLID PRESTO na pravidelný úklid vaší domácnosti

Ať už potřebujete perfektně vygruntovat firmu, kanceláře, výrobní halu nebo svůj domov, firma z Plzně ÚKLID PRESTO to ráda udělá za Vás. A klidně pravidelně.

Cílená propagace v Plzni

Historie firmy ÚKLID PRESTO sahá až do roku 1993, za tuto dobu má již na kontě nespočet zkušeností s profesionálním úklidem. Kromě pravidelných úklidů domácnosti si poradí také s úklidem po renovaci, po dokončení novostavby i s úklidem garážových stání.

Bez moderní chemie ani ránu

Díky svému profesionálnímu přístupu se stala firma ÚKLID PRESTO s.r.o. velice oblíbenou u svých zákazníků. Ke své práci využívá moderní úklidovou techniku s kvalitní úklidovou chemií, proto je perfektní výsledek vždy zaručen.

Objednejte si jednorázový úklid a ihned zjistíte, že profesionálové z firmy ÚKLID PRESTO u vás nebyli naposledy. Neběhejte doma neustále s hadrem v ruce a šetřete svou energii i čas díky profíkům ve svém oboru.

Co pro vás znamená pravidelný úklid?

  • zametání, vytírání, luxování podlahových krytin

  • udržování čistoty sociální zařízení – čištění zařizovacích předmětů, obkladů atd.

  • udržování čistoty kuchyněk a jídelen

  • vynášení a třídění odpadů

  • utírání prachu na volných a dostupných plochách

  • základní údržba čistoty dveří a prosklení

  • dodávka,doplňování a obměna hygienických prostředků – papírové utěrky, toaletní papíry, deodoranty atd.

  • možné jsou další doplňkové služby - např. mytí nádobí, zalévání květin, obsluha myčky nádobí atd.

Pravidelný úklid = neustále čisto

Při pravidelném úklidu se můžete těšit na dokonale uklizenou domácnost díky strojovému čištění podlah a čalounění, kompletní mytí oken a parní čištění koupelen, sociálního zařízení, topení, osvětlení a kuchyňské linky včetně utření prachu. Ať už bydlíte v domě, bytě nebo rodinném sídle, využijte profesionálních úklidových služeb, ÚKLID PRESTO s.r.o. si poradí se vším.

Komu by se nelíbilo mít doma neustále čisto a bez práce? Kontaktujte firmu ÚKLID PRESTO formou rychlé poptávky a šetřete svůj čas i energii!

ÚKLID-PRESTO, s. r. o.

Mobil: +420 724 055 081
E-mail
: info@uklidpresto.cz
Web
www.uklidpresto.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka