Kvadriatlon v rámci Pilsenmana 2018 vyhrál Peitz, triatlon Minařík

V sobotu 11. srpna se uskutečnil 16. ročník terénního závodu PILSENMAN 2018. Sportovní akce se konala na louce u sv. Jiří v Plzni-Doubravce.

Jarní servisní akce AUTO CB

Stejně jako v předchozích letech se závodilo v triatlonu i kvadriatlonu a celkem se na start postavilo 115 závodníků. Pro diváky byl připraven doprovodný program a jeho součástí byl také dětský duatlon.

Triatlonovou trať (plavání, cyklistika, běh) absolvovalo celkem 73 závodníků. Nejrychlejšího času dosáhl Petr Minařík z Rokycan, který závod zvládl dokončit pod jednu hodinu. Mezi ženami se na prvním místě umístila Teodora Chvalová. Ve velmi populární kategorii tříčlenných týmů zvítězil plzeňský tým s názvem „Jedničky“ ve složení: Jan Majer, Vlastimil Šroubek a Petr Janoušek.

Do náročného kvadriatlonu se pustilo 42 závodníků a čekala na ně několikahodinová náročná trať složená z plavání, jízdy na kajaku/kanoi, jízdy na horském kole a běhu. Z celkového vítězství se opět Michal Peitz, který v čase 4:56 hodin porazil s desetiminutovým náskokem druhého Jana Brože. V kategorii žen byla na prvním místě Veronika Zborníková. Dobře obsazenou kategorii dvojic mužů vyhráli Jiří Bouchal a Michal Tošner, mixy ovládlo duo Barbora Hlaváčová a Jakub Janoušek a ve dvojiích žen zvítězily Kateřina Hnilicová a Adéla Beránková.

Ředitel závodu Tomáš Eisner z Pilsenman Clubu akci shrnul: „Jsem rád za další úspěšný ročník a doufám, že si závodníci trať i celý závod užili. Samozřejmě děkuji všem partnerům a dobrovolníkům, kteří se podíleli na organizaci závodu a zajistili jeho hladký průběh.“ Kompletní výsledky závodu naleznete na internetových stránkách www.pilsenman.cz.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 12.08.2018 17:03



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka