Atleti Plzeňské Škodovky okupují Šumavu

Během měsíce října a listopadu se rozprchla, nebo ještě vyrazí většina tréninkových skupin na šumavské kopce. Příprava na halovou sezónu je v plném proudu a naši atleti rozhodně nezahálí

Jarní servisní akce AUTO CB

Na nejdelší soustředění se vydala tréninková skupina Michala Černého a Vladimíra Bartůňka, která stráví na Zadově celkem 15 dní. Kvarteto Kováříková, Jonášová, Suráková a Hrochová patří mezi úspěšné reprezentantky a medailistky z MČR a určitě zasadí další základ k úspěchům právě zde. Železnou Rudu pro svojí přípravu zvolila hned trojice tréninkových skupin, a to skupiny Honzy Hanzla, Miroslava Neuvirta a Adriany Ujkanovičové. Veronika Meczlová, letos bronzová z MČR na 400m př., zde nabírala kondičku společně s bronzovým štafetovým duem z domácího šampionátu Danem Maruštíkem a Miroslavem Altmannem. A že je Šumava atletům místo zaslíbené potvrzuje to, že i většina naší mládeže a dětiček trávila své mnohdy první soustředění právě v okolí Železné Rudy.
Další skupiny si zvolili pro svůj základ nadcházející sezóny osvědčené sportovní centra. V Žinkovech se připravuje skupina Jakuba Ryby v čele s výškařkou Denisou Majerovou a sprintérem Jiřím Kubešem, kteří patřili letos k medailovým a bodovým tahounům klubu a na své úspěchy budou chtít zajisté navázat i v další sezóně. Vrhačská skupina Lucky Plašilové zamíří do sportovního centra ve středočeském Veletově. Hned trio úspěšných českých reprezentantů Kateřiny Skypalové, a bratrů Forejtových bude ladit formu, nabírat sílu a polykat tréninkové dávky právě pod vedením bývalé české rekordmanky v hodu kladivem, která je novou trenérskou tváří v našem klubu.
Všem přejeme v přípravě pevné zdraví a velké odhodlání ke splnění všech cílů v sezóně 2016.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka