Další loupež v Plzni! Nyní si maskovaný pachatel vybral hernu

Tento víkend bezesporu pro policisty patřil k těm náročnějším. Již jsme informovali o loupeži, kdy byla pachatelka zadržena policisty na místě. Mluvili jsme s mužem, kterého zatím neznámý pachatel bez důvodu téměř přizabil na Americké třídě. Také podrobně sledujeme případ, kdy byla znásilněna žena na Borech a pachatel z místa unikl.

Cílená propagace v Plzni

Bohužel výčet závažných trestných činů v našem městě za tento víkend ještě není u konce. K další loupeži došlo z pátku na sobotu nad ránem, kdy si zatím neznámý pachatel za cíl zvolil hernu na Slovanech. Zamaskoval se černou kuklou a kapucou a těsně před čtvrtou hodinou ranní vstoupil do herny, kde v té době byla pouze barmanka. Dívku za barem naprosto vyděsil, ta muži ihned a bez odporu předala tržbu v řádu několika tisíců, a po té pachatel z místa uprchl.


 Vyšetřování je na samém počátku, takže k případu nemůžeme přinést více informací. Podařilo se nám pouze kontaktovat majitele herny, který neskrýval zlost a sdělil nám, že již učinil kroky, aby se v jeho podniku obdobná věc již opakovat nemohla.

Na přiložené fotografii můžete vidět útočníka jak přebírá peníze. Omluvte sníženou kvalitu, jde pouze o ofocený záběr z bezpečnostního videa.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 26.07.2015 15:28




0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka