Krásné a odvážné vzpěračky pokřtily svůj sexy kalendář v Plzni

Křest kalendáře Vzpěračky 2019 se uskutečnil v Plzni v sobotu 15.9.2018 v Cardinal Clubu. Výtěžek z prodeje kalendářů putoval na Konto Bariéry.

Jarní servisní akce AUTO CB

Vzpěračka Julie Švecová a parta vzpěraček si zaslouží obdiv

Julie Švecová čtyřnásobná mistryně ČR (kategorie: ženy), čtyřnásobná reprezentantka ČR na ME, vítězka MČR Masters v roce 2017 a absolutně nejlepší žena veteránka v ČR, která se v historickém žebříčku vzpěraček drží na desátém místě, opět zabodovala. Tentokrát s novým kalendářem Vzpěračky 2019, který realizovala s pomocí přátel a odvážných vzpěraček

V sobotu 15. září se do Plzně sjely vzpěračky z celé České republiky na ligové klání družstev. Jakmile měly po závodech, dorazily do centra města na oficiální křest svého kalendáře.

Jak se křest podařil? Zeptali jsme se moderátora Honzy Vavřičky, který tuto akci v Cardinal Clubu uváděl a kalendář oficiálně pokřtil.

"Křest se povedl na jedničku s hvězdičkou! Nejprve chci ale poděkovat skvělé dámě, neslyšící vzpěračce Julii Švecové za super nápad, organizaci a vytvoření nádherného kalendáře Vzpěračky 2019. Kalendář jsme v plzeňském Cardinal clubu poktřili a prodávali na podporu handicapovaného sportovce Jakuba. Děkuji všem, kteří přispěli do kasičky Konta bariéry. Pokud kalendář s krásnými vzpěračkami ještě nemáte, neváhejte a kupte si ho v e-shopu na stránkách Vzperacky.cz!", říká moderátor plzeňského křtu.

"Během křtu se stala zvláštní a překvapivá věc. Najednou ke mně přišel neznámý pán z publika a oznámil, že za páku se vzpěračkou Julií Švecovou přispěje na Konto Bariéry částkou 5.000 Kč. A jak to dopadlo? Mrkněte se na video!" směje se Vavřička.

VIDEO: Páka se vzpěračkou Julčou za 5.000 Kč

Podívejte se na video Páka s Julčou za 5000 korun!

Křest podpořila kosmetická značka Perlage

"Děkuji zástupcům španělské kosmetiky PERLAGE za účast na křtu a za finanční dar, který jsme odeslali na Konto Bariéry. Pokud značku Perlage neznáte, rád bych uvedl, že jde o výrobce kosmetiky na bázi kmenových buněk z vinné révy odrůdy Trepat, oleje ze semínek hroznů a dalších přírodních esencí a ingrediencí.

Rovněž děkuji za podporu akce plzeňskému květinářství Fišer Květiny, které vzpěračce Julii Švecové věnovalo krásnou květinu. Více o květinářství se můžete dozvědět na stránkách http://www.fiser-kvetiny.cz," uzavírá Honza Vavřička.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka