Tereza Jonášová z AK ŠKODA Plzeň zlatá na MČR v atletice dorostu

O víkendu hostila pražská atletická Hala Otakara Jandery na Stromovce Mistrovství České Republiky juniorských a dorosteneckých kategorií.

Cílená propagace v Plzni

Bez dvou zraněných medailových kandidátek - Jany Reissové a Kláry Kovaříkové se musela obejít klubová výprava AK ŠKODY Plzeň na největší halové akci MČR. Přesto se z Prahy naši zástupci nevrací bez mistrovského titulu.
Zcela jistě největším úspěchem pro náš klub byla zlatá medaile dorostenky Terezy Jonášové v běhu na 400 m. Poté, co v sobotních rozbězích zaznamenala nejrychlejší čas, proběhla i ve finálovém závodě dva okruhy ze všech nejrychleji v čase 56,89 sec. Což je i nový krajský rekord a řekla si tím o mistrovský titul pro rok 2015. Ve stejném běhu pak obsadila celkově páté místo dorostenka Sára Sumegová v čase 59,82 sec. Navzdory zranění, které poznamenalo přípravu výškařky Denisy Majerové, nastoupila naše juniorská závodnice k sobotnímu závodu, kde po bojovném výkonu obsadila výkonem 169 cm celkově šestou pozici. Smůla provázela také Veroniku Meczlovou, která na trati 400 m (tentokrát v juniorské kategorii) zůstala na neoblíbeném prvním nepostupovém místě, celkově tedy 7. místě. Gratulujeme k novým osobním rekordům, děkujeme za perfektní reprezentaci klubu a vám děkujeme za vaši přízeň a podporu!!!

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 17.02.2015 19:03




5 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka