Co s rozbitou pračkou? K Sudovi!

Rozbila se vám stará pračka a koupili jste si domů novou pračku? Nevíte co se starým spotřebičem? KOVOŠROT SUDA zajišťuje zpětný odběr všech nepotřebných elektromotorů, elektrospotřebičů a elektrozařízení.

Jarní servisní akce AUTO CB

Plzeňská společnost KOVOŠROT SUDA se již 25 let specializuje na zpracování kovového odpadu.

Nevíte, kam se starým spotřebičem? Odvezte ho Sudovi!

Zajišťujeme zpětný odběr všech nepotřebných elektromotorů, elektrospotřebičů a elektrozařízení.

Přivezte k nám do Křimic nebo Nýřan starý spotřebič

Přivezte do provozoven v Plzni-Křimicích či v Nýřanech starou televizi, ledničku, vysavač, žehličku, vrtačku, mobil, počítač aj. Vezměte s sebou i další odpad, který je řazen do kategorie nebezpečných – např. baterie či světelné zdroje.

Přístroje nerozebírejte, my si s nimi poradíme

Přístroje totiž obsahují řadu látek, které mohou být karcinogenní či toxické. Nechte jejich ekologickou likvidaci na odbornících, ochráníte tak své zdraví a zabráníte možnému úniku jedovatých látek do okolního prostředí.

Zbavte se kovového šrotu za zajímavé výkupní ceny

KOVOŠROT SUDA vykupuje kovový odpad od firem i domácností. Velmi příznivé ceny za výkup šrotu platí pro všechny druhy vykupovaných kovů – železo, měď, hliník, olovo, zinek, nerez, ocel, litinu, mangan, nikl, bronz, mosaz, slinuté karbidy i špony z veškerých těchto kovů. V Plzni-Křimicích a Na Lazarce v Nýřanech se postarají i o automotory, olověné akumulátory, chladiče, kabely a lana.

Snadný odvoz vašeho spotřebiče

Nemáte-li možnost dopravy kovového šrotu či starých spotřebičů, zajistíme nakládku i odvoz přímo ve vaší firmě či domácnosti. K dispozici jsou valníkové i kontejnerové nákladní vozy a pro velmi objemný odpad také nákladní vozy s hydraulickou rukou s nosností do 1,5 tuny.

KONTAKTUJTE KOVOŠROT PLZEŇ

Email: info@sudasrot.cz
Web: www.kovovysrot.cz
Tel.: 377822990, 602115 122

Autor: KOVOŠROT SUDA s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka