Inspirace pro obklady do koupelny

Plánujete novou koupelnu a chybí vám nápad? Poradíme vám na jaké profesionály se obrátit.

Jarní servisní akce AUTO CB

Hledáte šikovné nápady a inspiraci?

Plánujete novou koupelnu a chybí vám ten správný nápad? Ideálním řešením je prohlédnout si hotovou koupelnu. Nemusíte navštěvovat všechny své známé a koukat jim do koupelen a zpovídat je, kde vše nakoupili. Pro vaší inspiraci připravila firma Kreiner několik modulů koupelen, mezi nimiž si jistě najdete svou vysněnou představu. Inspirujte se u odborníků!

Návrh na míru

Pokud vás některý z uvedených modulů zaujme, pak vám na vzorkovnách firmy Kreiner (Vejprnice, Praha - Klimentská) rádi zpracují návrh vaší koupelny na míru. Tento návrh vám pomůže s představou finální podoby vaší nové koupelny. Snadno pak získáte představu o rozvržení prostoru a umíštění koupelnového nábytku. Z návrhu též bude jasná orientační spotřeba obkladů a dlažeb. Do návrhu si můžete nechat navrhnout i doplňky

KREINER

Modul Kreiner představuje kombinaci nadčasového designu a moderních oblých tvarů sanitární keramiky značky Kolo, které se stanou ozdobou vaší koupelny. Koupelnové baterie a doplňky Kreiner dotváří jedinečný dojem a svou kvalitou zpracování a praktičností si získají vaši přízeň.

V našem výprodeji můžete najít designové kousky za výhodné ceny. Najdete zde širokou nabídku zboží pro vybavení koupelen, dlažby a obklady a mnoho dalších. 

Priorita firmy Kreiner

Za prioritu považují aktuálnost poskytovaných informací, především u zásob oblíbených položek zboží jako jsou obklady a dlažba, vybavení do koupelen a kuchyní či nářadí nebo instalační materiál. 

Pokud si tedy prostřednictvím e-shopu objednáte výrobek, u něhož najdete informaci, že je skladem, máte jistotu, že vám zboží během 24 hodin skutečně připraví a předají přepravní společnosti.

Kde společnost Kreiner najdete? 

Adresa: Tyršova 686, 330 27 Vejprnice u Plzně

Autor: Kateřina Štveráková Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka