Kam se starou televizí, pračkou, lednicí? K Sudovi!

Koupili jste si domů novou pračku a nevíte co s tou, která již dosloužila? KOVOŠROT SUDA zajišťuje zpětný odběr všech nepotřebných elektromotorů, elektrospotřebičů a elektrozařízení.

Cílená propagace v Plzni

Koupili jste si domů novou pračku a nevíte co s tou, která již dosloužila? KOVOŠROT SUDA zajišťuje zpětný odběr všech nepotřebných elektromotorů, elektrospotřebičů a elektrozařízení.

Přivezte k Sudovi do Křimic nebo do Nýřan starý spotřebič

Přivezte do provozoven v Plzni-Křimicích či v Nýřanech starou televizi, ledničku, vysavač, žehličku, vrtačku, mobil, počítač aj. Vezměte s sebou i další odpad, který je řazen do kategorie nebezpečných – např. baterie či světelné zdroje.

Přístroje nerozebírejte, obsahují řadu látek, které mohou být karcinogenní či toxické. Nechte jejich ekologickou likvidaci na odbornících, ochráníte tak své zdraví a zabráníte možnému úniku jedovatých látek do okolního prostředí.

Zbavte se kovového šrotu za příjemné výkupní ceny

KOVOŠROT SUDA vykupuje kovový odpad od firem i domácností. Velmi příznivé ceny za výkup šrotu platí pro všechny druhy vykupovaných kovů – železo, měď, hliník, olovo, zinek, nerez, ocel, litinu, mangan, nikl, bronz, mosaz, slinuté karbidy i špony z veškerých těchto kovů. V Plzni-Křimicích a Na Lazarce v Nýřanech se postarají i o automotory, olověné akumulátory, chladiče, kabely a lana.

Snadný odvoz, peníze obratem

Nemáte-li možnost dopravy kovového šrotu či starých spotřebičů, KOVOŠROT SUDA zajistí nakládku i odvoz přímo ve vaší firmě či domácnosti. K dispozici jsou valníkové i kontejnerové nákladní vozy a pro velmi objemný odpad také nákladní vozy s hydraulickou rukou snosností do 1,5 tuny. Peníze za vykoupený kov odesílá KOVOŠROT SUDA na váš účet tentýž den. Za akumulátory a spotřebiče, na které se vztahuje zpětný odběr, probíhá platba vhotovosti.

Nechte starosti s kovovým šrotem na profesionálech

KOVOŠROT SUDA nabízí své služby zákazníkům z Plzeňska již 25 let. Patří k nejspolehlivějším zpracovatelům kovového šrotu s rozsáhlou škálou služeb pro firmy i jednotlivé domácnosti. Do obou poboček společnosti, v Plzni-Křimicích i Nýřanech, lze kovový odpad přivézt od pondělí do soboty. Křimická výkupna je navíc vybavena železniční vlečkou.

SUDOVI ŠROT, REPUBLICE OCEL!

KONTAKTUJTE KOVOŠROT PLZEŇ

Email: info@sudasrot.cz
Web: www.kovovysrot.cz

Autor: Jan Vavřička Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

  • Před 5 roky

    Dobrý den, mám doma dvě funkční lednice a jednu televizi. Mohli byste zajistit odvoz? mobil 605181215

  • Před 5 roky

    Odvoz pracky ze skvrnan nemam vlasti odvoz diky

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka