BMW X7 Pick-up je skutečně exkluzivní záležitost

Návštěvníci letošní akce BMW Motorrad Days uvidí, kromě celé řady speciálních motocyklů, i jednu skutečně exkluzivní záležitost – BMW X7 Pick-up.

Cílená propagace v Plzni

Za unikátní přeměnou stojí odborní stážisté BMW Group, kteří ji provedli ve spolupráci s divizemi stavby koncepčních vozů a modelování v mnichovské továrně BMW. Vozidlo je postaveno na základě modelu BMW X7, nejluxusnějšího a nejnovějšího přírůstku do rodiny BMW X. Jedinečný vůz kombinuje techniku modelu BMW X7 xDrive40i o výkonu 250 kW/340 k s konceptem pětimístného luxusního pick-upu.

Ručně vyrobená nákladová plocha se vyznačuje propracovaným povrchem z leštěného dřeva, praktické je výškově nastavitelné dvouúrovňové vzduchové odpružení a nechybí ani mnoho špičkových detailů výbavy, díky nimž se BMW X7 Pick-up stává ideálním společníkem pro nejrůznější každodenní použití a mnohé další aktivity. Přestavbu dotváří BMW F 850 GS – výkonný motocykl určený pro dobrodružství – umístěný přímo na nákladové ploše.

Vysoce kvalitní materiály a špičkové výrobní postupy se snoubí s řemeslným umem.
Kromě interiéru, který poskytuje luxusní prostředí pěti osobám, nabízí BMW X7 Pick-up také rozměrný prostor pro náklad. Délka nákladové plochy se mění od 140 cm (pokud je zavřená) až po 200 cm (pokud je otevřená). Ruku v ruce s vysoce kvalitním obložením ložné plochy teakovým dřevem jde také o lemy, rukojeti a ozdobné lišty vyrobené technologií zapékání práškového materiálu laserovým paprskem (SLS 3D). I z těchto postupů je jasné, jaká inovativní odbornost a technická přesnost je tímto projektem prezentována. 

Během pouhých deseti měsíců od představy k vozidlu v kvalitě skutečného konceptu.
Za pouhých deset měsíců se dvanácti praktikantům z profesního sektoru a oblasti mechaniky vozidla (m/f/x), mechatroniky vozidla (m/f/x) a konstrukce technických modelů (m/f/x) podařilo přeměnit koncept v plně funkční vozidlo legalizované pro silniční provoz, a navíc vyrobené v kvalitě skutečného koncepčního vozu. V souladu s trvale udržitelnou strategií značky BMW bylo jako základ pro koncept vybráno vozidlo, které se vrátilo z testování a praktikanti ho následně zachránili před sešrotováním. Zároveň si mohli sami vybrat způsob koncepce a realizace, ale s tím, že se museli vzdát další odborné pomoci, která je při vývoji a výrobě konceptu jinak běžně poskytována. 

BMW X7 Pick-up a BMW F 850 GS – neporazitelná dvojice.
Na nákladové ploše přestavěného vozidla stojí BMW F 850 GS, které se k akci BMW Motorrad Days hodí zcela dokonale. Motocykl BMW F 850 GS v sobě kombinuje komfort při dlouhém cestování, sportovní dynamiku a skvělé off-roadové schopnosti, což jsou vlastnosti výbornědoplňující kvality BMW X7 Pick-up.

BMW X7 Pick-up je jedinečným produktem z programu Odborného tréninku BMW Group, který se odehrává přímo v Mnichově. Sériová výroba vozu není v plánu. Speciální projekty jako tento slouží během školení k předávání a zkoušení požadovaných schopností účastníků v praxi. V takových projektech existuje jasný obsah školení, zaměřený na profesní zájem každé jednotlivé oblasti. BMW Group v současné době školí v devíti zemích po celém světě téměř 5000 osob.

Tip pro fanoušky nových automobilů

Pokud jste fanouškem automobilů různých značek a zajímáte se o automobilový průmysl, doporučujeme vám navštívit e-magazín o nových autech www.autonewsletter.cz. Jestliže patříte mezi prodejce automobilů a sháníte webovou aplikaci pro správu zakázek, navštivte stránky www.autoklient.cz.

Poznámka redakce: Pokud vás zajímají auto novinky, zvýhodněné cenové nabídky nových vozů, nová auta za akční ceny anebo zajímavé marketingové kampaně zaměřené na prodej nových automobilů, doporučujeme vám navštívit stránku nová auta v akci. Hledáte ověřená skladová auta s garantovanými parametry? Navštivte stránku skladové vozy ihned k dodání.

Fotogalerie
Autor: AutoSystem a.s. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
po 08.07.2019 17:36



1 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka