Dělíte se s domácím mazlíčkem o pohovku? Dopřejte jí péči!

Dostává vaše pohovka zabrat? Skvrny od kávy, chlupy od domácích mazlíčků? Sháníte specialistu na čištění sedacích souprav a gaučů? Obraťte se na plzeňskou úklidovou firmu ÚKLID PRESTO! Jsou odborníky ve svém oboru už řadu let.

Jarní servisní akce AUTO CB

Účinné strojní čištění pohovek a čalouněného nábytku

Na přiložené fotografii pod článkem si všimněte znatelného rozdílu mezi vyčištěnou plochou sedací soupravy a nevyčištěnou částí. Pokud potřebujete vyčistit sedací soupravu nebo gauč, kontaktujte nás! Umíme si poradit i s odolnými skvrnami. 

Široká nabídka uklízecích služeb

Co všechno vám můžeme nabídnout a zajistit? 

Jednorázový úklid

Mimořádný úklid je záležitostí časově velmi náročnou. Pro naši společnost ÚKLID PRESTO není ani jednorázový úklid velkého rozsahu žádným problémem. Rychle a pečlivě uklidíme právě dokončené novostavby či rekonstruované prostory, bez problému zvládneme rozsáhlý úklid po malířích nebo závěrečné úpravy před kolaudací. Jednorázový úklid můžeme provést jak v interiérech, tak ve venkovních prostorách všech objektů, domů a bytů. 

Pravidelný úklid plzeňských kanceláří

Recepce, zákaznická centra, zasedací místnosti i kanceláře patří kreprezentativním prostorám každé firmy. Příjemné firemní prostředí je součástí renomé vaší společnosti a významně ovlivňuje rozhodování zákazníků. Svěřte proto úklid vaší firmy profesionálům. 

Využijte pravidelného úklidového programu a my zajistíme vše potřebné – čištění podlahových krytin, dezinfekci sociálního zařízení, utírání prachu na všech volně dostupných plochách, likvidaci odpadu atd. Doplníme hygienický materiál a zabezpečíme kompletní servis provozu vaší firemní kuchyňky, včetně mytí nádobí. Rádi se postaráme i o mytí oken, dveří a dalších prosklených ploch. 

Strojní čištění a impregnace lina s velkým účinkem

Plzeňské firmy si často objednávají čištění podlah, vysávání koberců v kancelářích nebo vyleštění lina kotoučovým strojem. Obvlášť oblíbená je impregnace lina s předchozím vyčištěním a odstraněním nečistot. Odborné nanesení nové vrstvy impregnačního přípravku a vyleštění lina má velký efekt!

Mnoholeté zkušenosti profesionálů

ÚKLID PRESTO, s.r.o., nabízí a zajišťuje tyto úklidové služby již od roku 1998 a v průběhu této doby jsme našli prověřený a fungující způsob jak spolehlivě, kvalitně a cenově přijatelně zabezpečit tento typ úklidu. V současnosti provádíme dodavatelský, pravidelný úklid pro více než 70 Společenství vlastníků jednotek v Plzni a okolí.

Máte zájem o naše úklidové služby?

Kontaktujte plzeňskou úklidovou firmu ÚKLID PRESTO:

ÚKLID PRESTO, S.R.O.

Šikmá 214/8


Plzeň 318 00

mobil: +420 724 055 081
e-mail: info@uklidpresto.cz 
web: www.uklidpresto.cz

FACEBOOK: Přidejte se k nám!

Fotogalerie
Autor: ÚKLID PRESTO, S.R.O. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka