Nejlepší pizza je z kamenné pece

Zažijte Itálii v Plzni! Přijďte ochutnat vynikající pizzu pečenou v originální kamenné peci, kterou jsme dovezli přímo z Itálie.

Jarní servisní akce AUTO CB

Chcete si v Plzni pochutnat na poctivé, voňavé křupavé pizze? Navštivte naši pizzerii blízko centra Plzně. 

Pizzu pečeme ještě klasickou metodou, tedy v kamenné peci

Jen v Antice můžete sledovat přípravu křupavé pizzy, na kterou se k nám budete rádi vracet. Klíčem je používání tvrdého dřeva, které dá pizze tu pravou chuť. Nabízíme různé druhy pizzy o průměru 32 cm a zákazník si samozřejmě může objednat pizzu vyladěnou a přizpůsobenou svým chutím a představám přidáním vybraných ingrediencí. 

Restaurace Antica je výbornou volbou pro pracovní pracovní schůzku i romantickou večeři

Naše kuchyně si zakládá na kvalitních surovinách a výborném kuchaři. V našem menu si vyberete steaky, pizzu, rizoto, těstoviny, salát či sladký dezert. Milujeme dobré jídlo a s nadšením vaříme z toho nejlepšího, co farmáři z našeho regionu během roku nabízejí. Například na šťavnaté a křehké steaky nám jedinečné vyzrálé hovězí maso dodává vyhlášená ekologická farma Rudolec z oblasti Slavkovského lesa. Pochopitelně nezapomínáme ani na příznivce bezmasých pokrmů. Do denního menu se promítá sezónní nabídka zeleniny a ovoce a v našem jídelníčku vždy najdete alespoň jedno vegetariánské jídlo.

Letní zahrádka

Využijte ještě krásné letní počasí a přijďte posedět na naší zahrádku. Vychutnat si čepované pivo na slunné zahradě je krásný okamžik. 

Rozvoz zdarma

Teplou a voňavou pizzu vám přivezeme domů nebo do kanceláře, na firemní večírek nebo na jakoukoliv adresu v Plzni a blízkém okolí. Rozvoz pizzy a jídel z našeho meníčka je v Plzni a okolí do 7 km ZDARMA.

Kde nás najdete?

Pizzerie a Pension Antica Plzeň

Prokopova 34, Plzeň 30115

Telefon - restaurace:  +420 377 222 228

Email: info@pension-antica.cz

Objednávka rozvozu: www.plzenskapizza.cz

Facebook: facebook.com/anticaplzen


Fotogalerie
Autor: Pension Restaurant Antica Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka