Rozhovor s plzeňačkou Barborou Fenclovou - finalistkou Česko-Slovenské MISS 2015

Přečtěte si rozhovor s krásnou Barborou Fenclovou, která postoupila do finále soutěže Česko-Slovenská MISS 2015!

Cílená propagace v Plzni

Pocházíte z Plzně. Co je na Plzni nejkrásnější? Proč by se měli lidé přijet podívat do Plzně?

Plzeň se stala Evropským hlavním městem kultury 2015, díky čemuž se zde pořádá mnoho festivalů, výstav, koncertů a podobných kulturních akcí, takže si myslím, že už jen kvůli tomu je pro turisty lákavá. Ale samozřejmě nejde nezmínit naše (nejlepší) pivo Pilsner Urquell, které znají snad po celé Evropě, výborné restaurace, divadla, obchodní centra… Prostě si tady malí i velcí přijdou na své.

Proč se účastníte soutěže Česko-Slovenská MISS?

Nejspíš proto, že v tom vidím velkou výzvu. Už párkrát mě chtěli moji kamarádi přihlásit do podobných soutěží, ale já se tomu vždy bránila. Ale dospěla jsem asi do stádia, kdy to naopak vnímám jako velmi pozitivní zkušenost, jdu do toho s tím, že se chci překonávat, naučit se nové věci a poznat se s řadou nových lidí. Zároveň se mi líbí myšlenka propojit soutěž Česko-Slovenská MISS s charitativním projektem a baví mě být součástí něčeho, co má smysl

Prozraďte mi vaše životní úspěchy, ze kterých máte radost. Ať už ze soutěží krásy, modelingu nebo z oblasti studia, tvorby či sportu.

Mým největším úspěchem bylo, že jsem se narodila právě mým rodičům. Bez nich bych dnes nebyla tam, kde jsem, a nebyla bych tím, kdo jsem. Celkově jako úspěch vnímám i to, které lidi jsem v životě potkala, a kteří se stali mými přáteli, co mě podporují při tom, co dělám. A když jsem tedy u toho, co dělám a z čeho jsem měla nebo mám radost – jsem studentka právnické fakulty, což jsem si dlouho přála, proto beru jako úspěch, že jsem se na takovou školu dostala a že mám možnost studovat to, co mě baví. Soutěží krásy jsem se zatím nikdy neúčastnila, takže tohle je má premiéra. Celkově jsem se modelingu doposud příliš nevěnovala, ale když už ano, stálo to podle mě za to. Mým největším úspěchem v tomto směru bylo, když jsem se s paní kadeřnicí Markétou Kfelířovou účastnila jako modelka celosvětové kadeřnické soutěže, kde jsme se s celým naším týmem po několika měsíčních přípravách a focení dostali mezi devět nejlepších zemí světa a letěli na finále a přehlídku do Říma. To pro mě byla jedna z největších zkušeností, co jsem kdy zažila. Když člověk jde přehlídku před 4000 diváků ze všech možných zemí světa s řekněme uměleckým dílem na hlavě a snaží se to co nejvíce „prodat“. Lepší školu jsem před Česko-Slovenskou MISS dostat nemohla :-).

Jaký muž je podle vás krásný?

Ten můj :-).

Jaký je nejlepší recept na ulovení chlapa?

Rozhodně být sama sebou, nepřetvařovat se a nedělat ze sebe nic, co nejsem.

Jaký je Váš vztah k Plzni, kde se na podzim koná finále soutěže Česko-Slovenská MISS?

Plzeň je mým rodným městem, kde žiji celý svůj život a kde mám celou rodinu, proto k ní mám kladný vztah. Je tu vše, co člověk potřebuje, ale zároveň to není žádný gigant s miliony obyvatel. Ani v budoucnu neplánuji, že bych se z Plzně odstěhovala, ale „nikdy neříkej nikdy“, proto pokud k něčemu takovému dojde, půjde se mi asi těžko.

Jako finalistka soutěže Česko-Slovenská MISS podporujete literární scifi projekt Vostrá krása. Máte ráda fantazii?

Mám. Vždyť bez ní by ten život byl nuda.

Knížku Vostrá krása bude ilustrovat Petr Šrédl, který namaloval vaši karikaturu do charitativní dražby. Jak se vám s Petrem spolupracovalo a jak se vám karikatura a celý projekt líbí?

Obdivuji lidi, kteří umí malovat, protože já jsem asi stála někde opodál, když se rozdával malířský talent, proto jsem z výsledku všech našich karikatur byla nadšená. Kdybych to měla shrnout – bylo to vtipné, milé a namalované za fantasticky krátkou chvilku!

Myšlenka projektu Vostrá krása se mi moc líbí, 100 % z prodeje knih Vostrá krása poputuje na podporu sdružení Krása v srdci, čehož jsem i já, jakožto finalistka, součástí. Pomáhat nikomu neublíží a mnohým to může změnit život k lepšímu. A o tom to přeci je :-).

Připojte se k dražbě karikatury Barbory Fenclové na FACEBOOKU!

Dražba karikatury Barbory Fenclové právě probíhá na FACEBOOKU na této adrese: https://www.facebook.com/events/103977953280072/

Fotogalerie
Autor: Pavla Vavřičková Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka