VOŘÍŠKIÁDA BYLA UŽ NA NOVÉM CVIČIŠTI

V sobotu 10. 9. 2016. se konala  v pořadí už osmá stříbrská voříškiáda. Letošní ročník se konal na zcela novém kynologickém cvičišti, které právě tento den bylo slavnostně otevřeno a nachází se kousek za Stříbrem směrem k Milíkovu. Soutěžilo se ve dvou kategoriích, a to malí a velcí pejsci. Pejsci a jejich páníčkové se postupně představili porotě a přihlížejícím, následovala ukázka šikovnosti pejsků. Velký zájem vyvolala promenáda v maskách. Všechny soutěže byly postupně vyhodnoceny a odměněny

Jarní servisní akce AUTO CB


V sobotu 10. 9. 2016. se konala  v pořadí už osmá stříbrská voříškiáda. Letošní ročník se konal na zcela novém kynologickém cvičišti, které právě tento den bylo slavnostně otevřeno a nachází se kousek za Stříbrem směrem k Milíkovu.
Soutěžilo se ve dvou kategoriích, a to malí a velcí pejsci. Pejsci a jejich páníčkové se postupně představili porotě a přihlížejícím, následovala ukázka šikovnosti pejsků. Velký zájem vyvolala promenáda v maskách. Všechny soutěže byly postupně vyhodnoceny a odměněny. Pro cvičící i ostatní návštěvníky bylo přichystáno občerstvení, tombola a vědomostní kvíz.
Vláďa Novotný

The post VOŘÍŠKIÁDA BYLA UŽ NA NOVÉM CVIČIŠTI appeared first on Martina Sihelská.

Autor: Martina Sihelská Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
út 13.09.2016 00:39




0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka