Vyčistíme i netradiční podlahové krytiny

Nedávno jsme čistili vysokoškolský klub Pivoňka, kde podlahovou krytinu tvoří cihly.

Jarní servisní akce AUTO CB

Poradíme si s jakýmkoli povrchem!

Zašlé šatny, umývárny a toalety, neudržované podlahy, kuchyně pokryté mastnou špínou… S tím se setkává každá společnost, která řeší úpravy letitých, či dlouho nepoužívaných provozů. Úklidová firma PRESTO je na odolnou špínu připravena a vybavena – moderními čisticími stroji i řadou speciálních chemických prostředků, které dokážou odstranit každý druh znečištění. Specialitou společnosti je čištění lin, kdy se nejdříve omyjí nečistoty a odstraní staré impregnace. Poté následuje nanesení nové vrstvy impregnačního přípravku a finální vyleštění kotoučovým strojem. Vzhled takto ošetřených lin je fantastický.

Můžeme uklidit jednorázově

Potřebujete uklidit po večírku nebo naopak připravit domácnost na oslavu vánočních svátků, ale nechce se vám do úklidu nebo ho z nějakého důvodu nestihnete. My vám pomůžeme doma i ve firmě!

Jednorázově uklidíme veškeré vnitřní i venkovní prostory všech objektů, domů a bytů. Vyčistíme opláštění a prosklení budov, umyjeme okna, vyčistíme koberce. Při jednorázovém úklidu používáme moderní a výkonné profesionální úklidové stroje a pouze certifikované čistící prostředky šetrné k životnímu prostředí. 

Rádi zajistíme pravidelný úklid domácnosti nebo firmy

Váš časový harmonogram je plný a nestíháte doma uklízet, žehlit a prát? Uděláme to za vás! 

Je složité najít spolehlivou uklízečku, která bude ve firmě udržovat pořádek a čistotu? 

Využijte pravidelného úklidu od nás a my zajistíme vše potřebné – čištění podlahových krytin, dezinfekci sociálního zařízení, utírání prachu na všech volně dostupných plochách, likvidaci odpadu atd. Samozřejmě doplníme hygienický materiál a zabezpečíme kompletní servis provozu vaší firemní kuchyňky, včetně mytí nádobí. Rádi se postaráme i o mytí oken, dveří a dalších prosklených ploch. Na přání převezmeme péči i o všechny pokojové rostliny.

Máte zájem o úklidové služby?

Kontaktujte plzeňskou úklidovou firmu ÚKLID PRESTO:
ÚKLID PRESTO, S.R.O.
Šikmá 214/8
Plzeň 318 00
mobil: +420 724 055 081
e-mail: info@uklidpresto.cz
web: www.uklidpresto.cz
FACEBOOK: Přidejte se k nám!

Fotogalerie
Autor: ÚKLID PRESTO, S.R.O. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka