Přijďte na výstavu BLÍZKÁ SETKÁNÍ VŠEHO DRUHU malíře Václava Šestáka

Výstava obrazů akademického malíře Václava Šestáka je k vidění až do 30. dubna v galerii Domova pro seniory sv. Jiří v Mohylové ul. 92 v Plzni na Doubravce. Můžete se na ni přijít zdarma podívat kdykoli mezi 8:00 do 20:00 hod.

Cílená propagace v Plzni

Název Blízká setkání všeho druhu poukazuje na velkou tematickou pestrost. Kromě obrazů krajiny a architektury nechybí na výstavě ani portréty a biblické motivy. Šestákovými vzory a inspirací jsou malíři takových zvučných jmen jako např. Jakub Schikaneder, Julius Mařák, Antonín Chittussi, Antonín Slavíček či francouzský impresionista Claude Oscar Monet.

Autor výstavy Václav Šesták je především malířem Podbrdska, jehož krajinu i architekturu důvěrně zná. Nyní žije v Hořovicích. Maloval již od dětství, ale zajímavé je, že po téměř dvacetileté pauze, při níž vystřídal nejrůznější profese, znovu sáhl po štětci až v roce 2006.

Výstava Blízká setkání všeho druhu je prodejní a pokud by vás na ní některý z obrazů zaujal, bližší info získáte na recepci Domova pro seniory sv. Jiří. Rovněž lze na recepci zakoupit také zajímavou publikaci veršů a obrazů autorů Martina Langa a Václava Šestáka s názvem Vítej domů.

Zajímá vás více informací o autorovi? Podívejte se na www.vaclavsestak.com.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka