Plzeň, Starý Plzenec, Zbůch. Soutěž o nejlepší webové stránky Zlatý erb má vítěze

Již 26. ročník soutěže o nejlepší webové stránky měst a obcí Zlatý erb zná své vítěze. Vyhlašovány byly tři kategorie a udělována byla také cena veřejnosti.

Cílená propagace v Plzni

Zároveň již poosmé byla udělována Cena hejtmana o nejlepší webové stránky zřizované organizace, tentokrát dokonce ve dvou kategoriích – pro organizace zřizované Plzeňským krajem a pro organizace zřizované obcemi na území Plzeňského kraje. 

„Internet je dnes fenoménem, který nám přináší řadu informací, a mnozí z nás si neumí představit, jaké by to bez přístupu k internetu bylo. Webové stránky jsou v současné době samozřejmostí nejen pro firmy a obce či města, ale také pro řadu kulturních či sportovních organizací. Věřím, že ocenění jejich práce povede k dalšímu vylepšování webových stránek a motivuje také ostatní k další práci a vylepšování,“ říká hejtman Plzeňského kraje Rudolf Špoták.

Slavnostní vyhlášení výsledků soutěže proběhlo ve společenském sále SOU elektrotechnického Plzeň. Ceny vítězům předávali hejtman Rudolf Špoták, jeho náměstek pro oblast regionálního rozvoje, IT a evropských záležitostí Petr Vanka, zástupkyně hlavního partnera GORDIC Eva Krejčí z GORDIC Distributor, KMS software s.r.o.. Cenu veřejnosti předala ředitelka Krajského úřadu Plzeňského kraje Štěpánka Szabó. Gratulace přidal i Martin Lukáš, ředitel soutěže Zlatý erb.

Nejlepší webový portál obce s rozšířenou působností

1.Plzeň https://plzen.eu

2.Klatovy https://www.klatovy.cz

3.Rokycany https://www.rokycany.cz

Nejlepší webový portál obce II. typu

1.Starý Plzenec https://www.staryplzenec.cz

2.Zbiroh https://www.zbiroh.cz

3.Třemošná https://www.tremosna.cz

Nejlepší webový portál obce I. typu

1.Zbůch https://www.zbuch.cz

2.Slatina https://www.obec-slatina.eu

3.Klenčí pod Čerchovem https://www.klenci.cz

Cena veřejnosti pro obec s rozšířenou působností

•Horšovský Týn https://www.horsovskytyn.cz

Cena veřejnosti pro obec, která není ORP

•Slatina https://www.obec-slatina.eu

Soutěž pořádá spolek Český zavináč, hlavním partnerem je společnost GORDIC a hlavním mediálním partnerem jsou internetový portál Deník veřejné správy a měsíčník Pro města a obce.

V letošním ročníku jsou automaticky hodnoceny všechny obce s rozšířenou působností (ORP) ve dvanácti krajích. V Plzeňském kraji je 15 ORP. Zachovaná zůstala i kategorie pro webové portály obcí, které nejsou ORP. Hlasovala také veřejnost.

Soutěž Zlatý erb chce podporovat modernizaci místní a regionální veřejné správy a samosprávy prostřednictvím rozvoje ICT technologií a služeb, poskytovaných veřejnosti s využitím internetu a ostatních elektronických médií a přispět tak k rozvoji kvality života ve městech a obcích ČR. Vše o soutěži najdete ZDE.

Cena hejtmana PK

Hejtman kraje Rudolf Špoták předal již poosmé Cenu hejtmana o nejlepší webové stránky zřizované organizace, tentokrát dokonce ve dvou kategoriích – pro organizace zřizované Plzeňským krajem a pro organizace zřizované obcemi na území Plzeňského kraje.

Cena hejtmana o nejlepší webové stránky zřizované organizace Plzeňského kraje

1.Základní umělecká škola Josefa Kličky, Klatovy https://zusklatovy.cz/

2.Západočeské muzeum v Plzni https://muzeum-loutek.cz/cs/

3.Centrum sociálních služeb Stod https://www.cssstod.eu/

Cena hejtmana o nejlepší webové stránky zřizované organizace obcí na území Plzeňského kraje

1.Městské kulturní zařízení Horšovský Týn https://www.mkzht.cz

2.Základní škola a mateřská škola Stod https://zsstod.cz/

3.Městské kulturní středisko Lidový dům Blovice https://www.lidovydumblovice.cz/

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka