Rezidence Mlýnská strouha: Pokračující výstavba stále láká nové zájemce o byty

Výstavba Rezidence Mlýnská strouha postupuje každým dnem dál a láká další zájemce o byty.

Jarní servisní akce AUTO CB

Výstavba projektu Rezidence Mlýnská strouha zdárně probíhá dál. Zakládání je již hotovo, probíhá betonování a začalo již také provádění monolitických konstrukcí.

Pokračující progres v realizaci Rezidence Mlýnská strouha nadále přispívá ke zvýšenému zájmu o byty. Pohyb na staveništi a viditelná usilovná práce je tak nejlepší reklamou, která přitahuje další zájemce. Především byty s výhledem na samotnou Mlýnskou strouhu lákají a valná většina z nich našla své majitele .

Nicméně v jiných ohledech je nabídka bytů stale pestrá. Na výběr zůstávají všechny dispozice od 1+kk až po 4+kk. Mezi byty lze vybírat jednotky, které mají balkóny, či lodžie, nebo terasa, či předzahrady. K bytu si mohou zájemci přikoupit i parkovací místo, které v centru města má svůj význam.

Hokejový reprezentant Jan Kovář

Každopádně, pokud se o projekt zajímáte, určitě neváhejte. Nabídka není neomezená a tenčí se každým dnem. Rezidence Mlýnská strouha totiž láká i ty, kteří chtějí investovat. Jedním z takových je například i hokejový útočník a reprezentant Jan Kovář.

Více informací získáte na www.mlynskastrouha.cz.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka