Rozhovor s Buty

Přinášíme vám rozhovor s kapelou Buty, která odehrála úspěšný koncert v sobotu 4.4.2015 v Konstantinových Lázních. Vyprodaný koncert trval více jak tři hodiny.

Cílená propagace v Plzni

Jak se vám líbí v Plzeňském kraji?

Máme rádi plzeňské nápoje. Nemusíme je říkat, myslím, že každý je pozná. Jeden je světlejší, druhý je tmavší. Ten tmavší nás hodně podporoval v roce 2000 a sponzoroval nám šňůru, takže ho máme ještě radši.

A to je ten více hořký?

Ony oba dva ty nápoje jsou hořké, ale tenhle je hořčejší. Jednou jsme takhle točili u Richarda na chalupě desku a ráno, když jsem vyběhl před chalupu, tak jsem tam objevil asi 500 půllitrů toho hořkého tmavšího nápoje, naskládané jako dříví pod okýnky. Když to viděli novináři, tak o tom napsali a z Plzně se nám z toho hořkého nápoje sami ozvali a zasponzorovali nám šňůru.

A co sport? Fandíte, sledujete například fotbalovou ligu?

Vím, že Viktorce se daří. Mám radost, protože Plzeň je zpřátelené město, ale jinak fotbal nesleduji.

Už jste někdy byli v Konstantinových Lázních?

Ne, je to poprvé, co jsme tady. My máme příští rok 30 roků a těch koncertů, co jsme odehráli, byly opravdu mraky. Hráli jsme poměrně často v Plzni, také v Horšovském Týně a ve Stříbře.

Tak to si dobře pamatujete místa.

Pamatujeme a chci říct, že kdo byl na našich koncertech v 90.letech a něco si z nich pamatuje, tak tam nebyl (smích).

A jak se vám líbí v Konstantinkách? Jak to tady na vás působí?

Působí to na nás pomaličku a jistě (smích).

Hrajete raději ve velkých halách nebo v menších klubech?

Pro nás je lepší, když hrajeme lidem přímo do očí. My máme během roku docela hodně koncertů a střídáme velké akce a festivaly i malé kluby. Pro velké akce je repertoár jiný než hrajeme v klubech nebo menších sálech. Na festivalech je to hodinovka, kdy musíme zahrát náš kmenový repertoár. Když hrajeme v klubu, tak lidé ocení, když zahrajeme i méně často hrané věci.

Děkuji za rozhovor

Pokud se chystáte za kulturou, tak vám rozhodně doporučuji navštívit inovované, příjemné prostory KD v Konstantinových Lázních!

Sledujte FACEBOOK Kulturní Konstantinky nebo oficiální web obce www.konst-lazne.cz a nenechte si ujít zajímavé kulturní akce!

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
17.04.2015 14:50




12 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka