Konstantinovy lázně zvou na prázdninové koncerty i zářijový Nordic Walking Cup

Léčebné lázně Konstantinovy lázně připravily pro veřejnost na prázdniny tradiční pravidelné nedělní koncerty a na začátek září soutěž v chůzi s trekovými holemi Nordic Walking Cup.

Cílená propagace v Plzni

První koncert se uskuteční 2. července a poslední 27. srpna, sportovní akce Nordic Walking Cup, jíž se může zúčastnit kdokoliv bez ohledu na věk, se bude konat 9. září.     

Odpolední koncerty hudby různých žánrů se uskuteční na terasách Lázeňského domu Prusík pokaždé od 14 hodin, vstup je volný. Úvodní vystoupení obstará 2. července Ledecká dudácká kapela, o dalších červencových nedělích se postupně představí folková písničkářka Tereza Švecová, Duo Harhou s českou lidovou hudbou, dixieland The Dixie Hot Licks a country kapela M.H.S. První srpnovou neděli, tedy 6. srpna, zahraje folklorní soubor Jiskra 58, o týden později swingový orchestr Pilsner Jazz Band, následující neděli se představí uskupení Adams Emily, hrající jazz a folk, závěr letních koncertů bude patřit 27. srpna židovské lidové hudbě v podání souboru Hudba na talíři.  V případě nepříznivého počasí se budou konat v restauraci Piano Lázeňského domu Prusík.   

Po prázdninách si pak mohou lázeňští hosté i návštěvníci zasportovat v závodu Nordic Walking Cup. „Zúčastnit se může každý bez ohledu na věk, tedy i děti. Připraveny jsou tři okruhy odstupňované podle náročnosti. Vítězem se stane závodník, jemuž se podaří vybranou trasu zdolat nejrychleji,“ uvedla ředitelka lázní Dana Jurásková. Doplnila, že trekové hůlky si mohou účastníci závodu buď přinést s sebou, nebo si je mohou zapůjčit přímo v lázních. „Přijít mohou i úplní začátečníci, naše rehabilitační sestry je naučí hole správně používat,“ dodala ředitelka.             

Program koncertů je uveden na  https://www.konstantinovylazne.cz/cz/volny-cas/kalendar/

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka