Vozy Alfa Romeo zaplní v sobotu plzeňské náměstí

V sobotu 5.9.2015 od 11. - 15. hodin se na plzeňském náměstí Republiky seřadí 250 vozidel značky Alfa Romeo. Prezentace vozidel na ploše náměstí je vyvrcholením akce EURO Alfa Romeo PILSEN 2015, kterou pořádají členové zapsaného spolku Alfa Romeo club Plzeň.

Cílená propagace v Plzni

Pro samotné účastníky srazu i veřejnost se bude jednat o unikátní podívanou. Kromě současných a běžných modelů značky Alfa Romeo budou k vidění historické a závodní vozy této značky. Akci doprovází i pestrý program, během kterého si lze vyzkoušet speciální trenažéry, ochutnat italské speciality při poslechu hudby.

Na sraz se přihlásili majitelé vozidel Alfa Romeo i z jiných evropských států, kteří přijedou se svými vozy navštívit Plzeň - Evropské hlavní město kultury 2015. Samotnému srazu na náměstí bude předcházet spanilá jízda okolím Plzně přes obec Třemošná a Zruč-Senec, která bude vyjíždět od areálu auto Camp Ostende v 10. hodin. Účastníci srazu budou v Plzni trávit celkem tři dny od pátku do neděle, během kterých si budou užívat kulturu a gastronomii, kterou Plzeň nabízí.  

Členové clubu srdečně zvou všechny automobilové nadšence dne 5.9. 2015 od 11. – 15. hodin na náměstí Republiky v Plzni. 

Alfa Romeo club Plzeň vznikl v roce 2014 z nápadu několika plzeňských srdcařů pro značku Alfa Romeo. Veškeré podrobné informace o clubu a o sobotním srazu najdete na webových stránkách www.alfaromeoclubplzen.cz


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
04.09.2015 17:02



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka