Alergiků stále přibývá. I v Plzeňském kraji

Za vznikem alergií stojí stres, špatná strava, životní styl i životní prostředí. Máme pro vás typ, jak zlepšit životní prostředí!

Jarní servisní akce AUTO CB

Alergiemi trpí přibližně 8 % dospělé populace a 32 % dětí

Situace v Plzeňském kraji kopíruje celorepublikový trend, kdy alergiemi trpí přibližně 8 % dospělé populace. U dětí je ještě horší, počet dětských alergiků se pohybuje kolem 32 procent.

Klatovská ordinace eviduje asi 4.000 dospělých alergiků, pravidelně ji musí navštěvovat až 500 pacientů. Alergií je celá řada a projevují se celoročně. Pro jarní a letní měsíce jsou typické pylové alergie. Člověk s příznaky by neměl odkládat vyšetření a podle Klatovského deníku je nutné, aby se zaměřil na zdravý životní styl.

Životní prostředí je důležité!

Ionizátory vzduchu pomáhají alergikům a astmatikům

Životní prostředí si můžete zkvalitnit například pomocí ionizátoru. Ionizátor vzduchu slouží k pročištění a ozdravení znečištěného ovzduší v městském bytě. Ionizátory vzduchu a ovzduší pomáhají alergikům a astmatikům ke zlepšení kvality života, kvalitnějšímu dýchání a působí antidepresivně. Umělá ionizace vzduchu pročisťuje ovzduší od mikročástic pylu a alergenů, odstraňuje mikročástice prachu, hubí bakterie, ale také pomáhá odstranit nepříjemný zápach (cigeretový kouř, zvířecí pachy apod.).

Pročistit ovzduší vám pomůže například výkonný ionizátor vzduchu IONIC CARE SILVER (stříbrný),  ionizátor ovzduší IONIC CARE BLACK v černé barvě nebo perleťový ionizátor IONIC CARE PEARL. Pro zlepšení životního prostředí můžete použít také kombinovaný přístroj Zvlhčovač vzduchu s ionizátorem. Kombinovaná technologie je vysoce účinná a naprosto bezhlučná. Přístroj je možné používat v ložnici během spánku a provoz zvlhčovače vzduchu je nízkonákladový.

Tip na domácí zvlhčovače vzduchu

Suchý vzduch škodí všem. Ideální vlhkost vzduchu by měla být mezi 45 až 55 %. Tyto hodnoty můžete doma průběžně kontrolovat, zejména pokud s vámi bydlí malé děti či osoby s dýchacími potížemí. Když vlhkost vzduchu v místnosti poklesne, nejjednodušší cestou, jak ji vrátit k optimálním hodnotám, je zapnout zvlhčovač vzduchu do bytu.

Užitečné odkazy:

Blog o inhalátorech a zvlhčovačích

E-shop se zdravotnickou technikou

Oline test kontroly astmatu



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 02.06.2015 10:00
Video



4 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka