Annín zve na Nezmary, Mouřenec nad ním na mši a další kulturu

Už tento čtvrtek 20. července od 19 hodin přivítá Annín ve stodole na návsi (uprostřed Annína) oblíbenou skupinu Nezmaři. Už několikrát vyprodali Mouřenec, tentokrát zřejmě vyprodají stodolu z 19. století v Anníně.

Cílená propagace v Plzni

Vstupenky je možné koupit v předprodeji v kině v Sušici, v IC Hartmanicích a nebo velmi pohodlně z domova, tedy online na www.sirkus.cz.

"Při koncertu Nezmařů také slavnostně zahájíme výstavu kreslených vtipů annínského malíře, brusiče a humoristy Václava Součka. Jeho humor bavil mnoho let čtenáře regionálního tisku nebo humoristických časopisů. Výstava bude přístupná během annínské pouti (29. a 30. července) a poté ještě minimálně do 2. srpna," říká za pořadatele Lukáš Milota.

MŠE ZA DOBRODINCE NA MOUŘENCI

* v sobotu 22. července vás kostel na Mouřenci zve na už tradiční letní mši za šumavské dobrodince. Bohoslužba začíná ve 14 h a povede ji P. Jenda Kulhánek

DUO BÁRKA NA MOUŘENCI

* v úterý 25. července od 20:30 h. bude v kostele na Mouřenci koncert dua Bárka, které tvoří violloncelista Pavel Barnáš (mj. organizátor festivalu Okolo Třeboně) a hráčka na keltskou harfu Ivana Pokorná. Nenechte si ujít Smetanovou Vltavu, ale i evergreeny nebo písně ze světových muzikálů. Vstupenky budou ke koupi na místě nebo levnější jsou už teď v předprodeji v kině Sušice, IC Hartmanice nebo online ZDE: https://www.kulturasusice.cz/…23/

JAKUB SMOLÍK NA MOUŘENCI

* v pátek 28. července v 19:30 h vystoupí v kostele na Mouřenci opět Jakub Smolík spolu s vokalistkou. Jeho koncertem zahájíme VIII. sklářskou anenskou pouť na Annínsku. Předprodej vstupenek na Jakuba běží v kině Sušice, v IC Hartmanice a nebo online ZDE: https://www.kulturasusice.cz/…16/

ANNÍNSKÁ POUŤ

* program VIII. sklářské anenské pouti na Annínsku také přikládám, těšit se můžete například na folkovou legendu Pacifik (sobota 29. července od 16:15 h nebo Karla Kahovce se skupinou George and Beatovens (sobota 29. července od 18:15 h), během pouti si můžete užít také koncert v kapli nad sklárnou v Anníně, při kterém se představí Adam Kubát a Pavel Křivák, duo, které velmi věrně interpretuje písně Simona and Garfunkela (neděle 30. července od 19:30 h v annínské kapli)

PROHLÍDKY MOUŘENCE - denní a noční

* od začátku července je možné přicházet na Mouřenec na častější komentované prohlídky, a to v pondělí, ve středu, v pátek a v neděli v 16:30 h a také v sobotu v 11 h (to platí po celý rok)

 * připraveny jsou také NOČNÍ prohlídky kostela a kostnice na Mouřenci

 DALŠÍ AKCE V ANNÍNĚ A NA MOUŘENCI

* během léta se dále můžete těšit např. na:

Vojtu Kiďáka Tomáška (Annín, stodola, 2. srpna v 19:30)

Žalmana (Mouřenec, 10. srpna v 19 h)

Spirituál Kvartet (Mouřenec, 21. srpna v 19:30 h)

Pavla Šporcla (Mouřenec, 23. září v 19 h)

 Vstupenky na větší koncerty budou vždy v obvyklém předprodeji na www.sirkus.cz

Podrobnosti k akcím najdete také na www.pratelemourence.cz

 

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 20.07.2023 08:05



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka