Areál v Lokti patří v pátek a sobotu narozeninám Michala Prokopa a festivalu Krásný ztráty

Ve dnech 12. – 13. srpna se v letním amfiteátru v Lokti nad Ohří uskuteční Festival Krásný ztráty Live 70 – velkolepá muzikantská oslava sedmdesátin předního českého zpěváka Michala Prokopa. Mezi účinkujícími, kteří se na pódiu vystřídají, jsou domácí rockové legendy i aktuální tváře české hudební scény.

Cílená propagace v Plzni

Festival připravuje několik mimořádných hudebních lahůdek a do karet mu hraje i krásné místo, ve kterém se bude odehrávat. Malebný amfiteátr, jemuž vévodí mohutná silueta hradu Loket, v minulých letech jako velmi vhodný pro rockové koncerty ozkoušely i světové hvězdy jako jsou Jethro Tull, Joe Satriani nebo Joe Bonamassa.

Kromě výborného pódia, jež bude osazeno kvalitním zvukem, zázemí pro účinkující i návštěvníky, a hlediště, které nabízí možnost sezení i stání, je výhodou areálu v Lokti i snadná dopravní dostupnost a široké možnosti ubytování všeho druhu v blízkém i vzdálenějším okolí.

DOPRAVA
Po vlastní ose se lze dostat do Lokte například z Prahy přes Karlovy Vary anebo z Plzně ve směru na Horní Slavkov. Parkování je zajištěno na dvou parkovištích v blízkosti areálu festivalu. Autobusy z Prahy jedou přes Sokolov, lze jet i přímo z Karlových Varů. Vlaky je možné doporučit buď po trase Praha – Plzeň – Cheb – Loket nebo přímo z Karlových Varů. Bližší informace o dopravní dostupnosti najdete v sekci Praktické na www.festivalkrasnyztraty.cz.

UBYTOVÁNÍ
Přímo v Lokti nad Ohří je k dispozici osm hotelů a penzionů v různých cenových kategoriích. Pro dobrodružnější povahy jsou zde i dva kempy. Další rozsáhlé ubytovací kapacity nabízí blízký Sokolov a Karlovy Vary. Spojení mezi těmito městy a Loktem je přímé a celodenní. Případně lze využít i služeb taxi. Bližší informace o možnostech ubytování včetně odkazů na více než dvě desítky ubytovacích zařízení najdete v sekci Praktické na www.festivalkrasnyztraty.cz.

Festival Krásný ztráty - Live 70 v amfiteátru v Lokti nad Ohří nabídne ve dvou dnech 12. a 13. srpna 2016 na tucet hudebních bloků. Pátek bude věnován našim rockovým legendám: zahraje mimo jiné Karel Kahovec, Vladimír Mišík, Marián Varga, Roman Dragoun nebo Radim Hladík, který si zahostuje s Triem Michala Prokopa. Sobotní program opanují především mladší hudební interpreti jako Jananas, Zrní, Vojta Dyk nebo Tata Bojs. Vyvrcholením celého festivalu bude koncert Michala Prokopa, jenž zde nejen oslaví sedmdesáté narozeniny, ale za doprovodu Karlovarského symfonického orchestru vůbec poprvé zazpívá legendární, dosud nikdy živě neuvedenou skladbu Město ER na text Josefa Kainara. Kultovní stejnojmenné album vydává v reedici na vinylovém LP Supraphon a premiérový prodej bude spuštěn právě na tomto festivalu.

Vstupenky na festival Krásný ztráty - Live 70 jsou k dispozici na Ticketpro.cz.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka