Blogerkou roku 2016 je Martina Sihelská

Těší nás, že počet blogerů portálu REGIONPLZEN.CZ stále roste. Rozhodli jsme se proto odměňovat ty, kteří svými zprávami a příspěvky zaujmou nejvíce čtenářů a návštěvníků portálu. Historicky první šampionkou se stala Martina Sihelská ze Stříbra. Gratulujeme!

Jarní servisní akce AUTO CB

Tipů na vítěze jsme měli v redakci REGIONPLZEN.CZ více, ale Martina přesto zvítězila s velkou převahou. Její nadšení pro veškeré společenské dění na Stříbrsku a elán, s kterým pravidelně své zážitky a události z okolí dokumentuje, neměl v loňském roce konkurenci.

Jsme rádi, že si Martina Sihelská založila svůj blog právě na našem portálu a zcela po právu za své příspěvky pravidelně sklízí nejvyšší čtenářská hodnocení. Gratulujeme jí a přejeme, aby ji láska k reportážím a rozhovorům se zajímavými lidmi neopustila. Držíme jí palce nejen v novinářském životě, ale i v soukromém a sportovním, protože Martina je nadšenou propagátorkou běhu a dalších aktivit zdravého životního stylu.

Martino, děkujeme a těšíme se na všechny letošní blogy :-)

Blog Martiny Sihelské můžete sledovat zde:

http://www.regionplzen.cz/lide/martina-sihelska/

Máte také chuť zkusit založit si blog na REGIONPLZEN.CZ a komentovat dění kolem vás? Je to jednoduché, zaregistrujte se bezplatně na www.regionplzen.cz/login a můžete ihned začít.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka