Centrální obvod Plzně nabízí seniorům tuzemské i zahraniční zájezdy za atraktivní ceny

Úřad městského obvodu Plzeň 3 pořádá každoročně několik zajímavých zájezdů, které si senioři mohou koupit za lákavé ceny. Prodávat je bude 18. března.

Jarní servisní akce AUTO CB

„V letošním roce předkládáme seniorům s trvalým bydlištěm na území našeho obvodu čtyři tuzemské a jeden zahraniční zájezd. V nabídce je například výlet s plavbou po Vltavě, to nejlepší z jižních Čech nebo hrad Švihov,“ vyjmenoval starosta obvodu Radislav Neubauer.  

Zájemci musí v letošním roce dosáhnout alespoň 60 let. V případě manželského páru stačí, když tuto podmínku bude splňovat alespoň jeden z nich. 

„Cena zájezdů se pohybuje od 140 do 320 korun. Při úhradě předloží účastník občanský průkaz,“ upozornila Zdeňka Marková z Odboru sociálních služeb ÚMO Plzeň 3. 

Zájezdy si mohou senioři zakoupit v pátek 18. března 2016 od 8 hodin ráno v budově ÚMO Plzeň 3, sady Pětatřicátníků 7, ve velké zasedací místnosti ve 3. patře budovy. 

Zájemce se může v den prodeje přihlásit maximálně na 2 zájezdy. Pokud se všechna volná místa nevyprodají, budou k dispozici v následující úřední dny. 

V den prodeje bude budova úřadu přístupná již od 6 hodin. Při příchodu si každý zájemce vyzvedne na recepci pořadové číslo. Upozorňujeme, že pro každého zájemce bude vydáno pouze 1 pořadové číslo. V případě neúčasti na zájezdu se již uhrazená částka nevrací. 

TERMÍN  TRASA ZÁJEZDU CENA 

17. 5. 2016   Plavba lodí mezi Starým Městem a Malou Stranou – Anežský klášter – Národní divadlo a Nová scéna (prohlídka interiérů) 140,- Kč

31. 5. 2016   Kladruby nad Labem (prohlídka hřebčína, projížďka kočárem) – Poděbrady (zámecká expozice)  170,- Kč

7. 6. 2016 Holašovice – Zlatá koruna (klášter cisterciáků) – Český Krumlov (zámek, přírodní divadlo s otáčivým hledištěm) 170,- Kč

14. 6. 2016  Švihov – Chudenice – Lázeň – Koloveč (Muzeum techniky a řemesel) – doprava historickým autobusem  150,- Kč

21. 6. 2016 Plavba lodí z Hřenska do Bad Schandau (lázeňské městečko) – Bastei (vyhlídkový skalní most) – Amselsee (jezero) – Felsensbühne (jedinečné skalní divadlo) 320,- Kč

Podrobné informace k jednotlivým zájezdům jsou dostupné na webu obvodu (www.plzen3.eu) nebo je poskytne paní Marková na telefonním čísle 378 036 458.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka