České dráhy mění trasy náhradních autobusů na Rokycansku

Na základě informací, které České dráhy dostaly od zhotovitele stavby trati Rokycany - Příkosice, bude nutné změnit trasu autobusů náhradní autobusové dopravy:

Jarní servisní akce AUTO CB

Podle oznámení firmy Metrostav bude ve čtvrtek 23. června z důvodu asfaltování přejezdu P1232 v Příkosicích, dočasně uzavřena i komunikace využívaná pro jízdu autobusů náhradní dopravy. Z toho důvodu musí ČD přistoupit k následujícím opatřením:

Autobusy náhradní dopravy spojů 27857 / 27821, 27820 / 27856, 27859 / 27823, 27822 / 27858 budou v úseku Mešno - Mirošov město a zpět odkloněny přes Kakejcov, mimo Příkosice a Příkosice zastávku. 

Dále pojedou  2 minibusy s kapacitou 17 osob pro cestující, jedoucí do / z Příkosic nebo Příkosic zastávky. Přistaveny budou oba současně v Mešně a Mirošově městě tak včas, aby navazovaly na spoje s odjezdem v 8:51 hodin, u druhého páru spojů v 10:51 hodin. 

Od pátku 24. června na trati platí v úseku Mirošov - Nezvěstice nový výlukový jízdní řád. Za všechny vlaky v úseku Mirošov - Nezvěstice pojede náhradní autobusoví doprava v úseku Mirošov - Nezvěstice podle výlukového jízdního řádu, který je součástí tohoto e-mailu. V úseku Lipnice - Mešno - Příkosice - a Příkosice zastávka a zpět bude jezdit  mikrobus, V Mešně je přestupní bod na autobus. 



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka