Cestování na železnici v kraji ovlivní od pondělka výluky

Výluky Správy železniční a dopravní cesty ovlivní od pondělka provoz na tratích Plzeňského kraje.

Jarní servisní akce AUTO CB

•v pondělí 27. března v 7:30 začne výluka na trati Rokycany - Nezvěstice v úseku Mirošov - Nezvěstice. Potrvá do pátku 7. dubna do 14 hodin.

po dobu výluky všechny vlaky nahradit náhradní autobusovou dopravou v úseku Mirošov – Nezvěstice, která pojede podle výlukového jízdního řádu.

•ve dnech  27. - 31.  března  vždy v době od 8:45 do 14:30 SŽDC plánuje výluku  v úseku Stod – Nýřany na trati  Plzeň – Domažlice. Za Vlaky Ex 353 a 354 pojede náhradní  autobusová dopravou po dvou trasách:  z  Rokycan, kde bude přestup z vlaku ze směru Praha pojede přímo do Domažlic a následně do stanice Furth im Wald, kde bude přestup na vlak.  Plzeň – Domažlice – Furth im Wald, autobus ze stanice Plzeň odjíždí dříve a není možný přestup z vlaku ze směru Praha a opačně ve směru Praha. Za osobní vlaky pojede náhradní autobusová doprava  ve dvou linkách,  a to Plzeň hl. n. – Stod (neobsluhuje Vejprnice, Tlučnou a Nýřany) a Nýřany – Stod. Náhradní doprava pojede podle výlukového jízdního řádu.

•v pondělí 27. března v době od 8 do 18 hodin v úseku Pňovany- Mariánské Lázně na trati Plzeň - Cheb. Za rychlíky i spěšné vlaky pojede náhradní autobusová doprava. Za rychlíky mezi Plzní a Planou u Mariánských Lázní a za spěšné vlaky v úseku Pňovany - Svojšín.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 26.03.2017 17:09



2 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka