Charita pokračuje v pomoci postiženým požárem

Terénní krizová služba zřizovaná Diecézní charitou Plzeň pokračuje v šetření a zajišťování pomoci postiženým, kteří se ocitli bez přístřeší po požáru ubytovny v Plzni-Karlově.

Jarní servisní akce AUTO CB

Charitní pracovníci jsou v kontaktu s postiženými, kteří jsou prozatímně ubytováni na místech poskytnutých městem Plzeň. Přímo na místě zjišťují u lidí jejich potřeby a podle toho zařizují konkrétní pomoc včetně psychické podpory.

Do prozatímních ubytoven je odváženo šatstvo shromažďované v humanitárním skladu v Cukrovarské ulici 16. Šatstvo nosí do skladu občané, kteří zareagovali na výzvu o pomoc zveřejněnou v médiích. Postižení, kteří budou potřebovat další vybavení, si je mohou vyzvednout v humanitárním skladu i v průběhu dalších dnů v obvyklých výdejních hodinách.

Rovněž veřejnost, která chce ještě pomoci, může ošacení dopravit do humanitárního skladu. Otevírací doba skladu: pondělí, středa 9:00 – 12:00, 13:00 – 14:30; úterý, čtvrtek 9:00 – 12:00, 13:00 – 17:00; pátek: 9:00 – 12:00.

Pro eventuální finanční pomoc slouží transparentní účet zveřejněný na webu www.dchp.cz. V případě peněžního daru je třeba jako účel uvést zkratku TKS kvůli rozpoznání účelu. Diecézní charita Plzeň děkuje všem dosavadním i budoucím dárcům.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka